Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hahah çok güldüm ya Allah da seni güldürsün.

Hayatında top oynamamış adamlar gelmiş burda ahkam kesiyor.

Veysel serdar kötüymüş GS da oynayamaz mış GS kapasitesinde değilmiş.

Bu takımın yıllardır sağ beki Sabri sağ açığı aydın. Sol beki hakan balta çağlar birinci Defansı semih

Yedek orta sahası ceyhun

Bu adamların oynadıgı yerde Veysel serdar tarık topal topal bile oynar GS da.

Çok bilmişler kimleri beğeniyor çok merak ediyorum :)

Sağ beke danny alves sol beke marcelo falan istiyorlar herhalde ?

Bu adamlara laf söylerler belçika liginde dogru dürüst oynamayan alparslanı büyük potansiyel yaparlar. Semihi banko yazarlar.

Bakın dalganıza.

Sizin zihniyetinizde yönetildiği için zaten yıllarca sabrilere hakanlara semihlere mecbur kaldı bu takım.

Allahdan yönetim akıllandı Mancini geldide kurtuluyoruz bu kafalardan.

Tarik Camdal kim ya??? Allahin capsizi bizim listemize nasil girebiliyor??

3 sene önce Eskisehir'e gelmis daha yeni bu sezon 10 mac yapti diye biz ister olduk

Süper Lig tecrübesi bile yok denilecek kadar az.. Bukadar vizyonsuz olmayin..

Kaldi ki hic aradan sivrilip kendini gösterdigini hatirlamiyorum? Asisti yok, bu adam eskiden sol kanat oynuyormus burada.. Gelmis yillardir iyi kötü orasi tartisilir GALATASARAY FORMASINI terleten HAKAN BALTA'ya falan laf etmenin bir manasi yok! Eski 2009'a kadar nekadar iyidi hatirlayin, hala Süper Lig'de iyi adam muamalesi görecek seviyede biri.

Sabri'yi begenmem etmem ama okadar para verip kazma adam kadroma katmak istemem.. Veysel meysel bedavaya gelecekse gelsin.. 5 kurus etmez adamlara milyonlar veriyoruz..

gelmis serdar gürleri serdar azizi yazmis birileri.. bravo size..

her sene sampiyonlar ligi oynama hedefi olan takima bunlari mi yakistiriyorsunuz?

o begenmediginiz ceyhun gülselam "imparator" fatih terim tarafindan milli takima cagrilmisti ve sonrada trabzonspor'da iyi kötü forma giydi.. salih dursunlar kim? sakaryaspor'dan kayseri'ye geliyor lig sonuncusundan bukadar adam isteyen bir taraftar görmedim ben. herifi yeterince seyrettik iste, les bir adam

ishak dogan bile adam muamelesi görüyor burada. sivas-karabük macinin özetini izlesen yeter..

BÜLENT TULUN gibi futboldan 5 gram anlamayan yönetici suan önemli bir yerde mevcut yönetimde.. Galatasaray'i bu adama emanet etmek nedir ya?? Oturup 5 dakika futbol konusmam ben onunla sokakta fln görsem. LigTV'de eskiden yorumcuydu o, tam bir futbol fakiri herifin teki.

Hahah çok güldüm ya Allah da seni güldürsün.

Hayatında top oynamamış adamlar gelmiş burda ahkam kesiyor.

Veysel serdar kötüymüş GS da oynayamaz mış GS kapasitesinde değilmiş.

Bu takımın yıllardır sağ beki Sabri sağ açığı aydın. Sol beki hakan balta çağlar birinci Defansı semih

Yedek orta sahası ceyhun

Bu adamların oynadıgı yerde Veysel serdar tarık topal topal bile oynar GS da.

Çok bilmişler kimleri beğeniyor çok merak ediyorum :)

Sağ beke danny alves sol beke marcelo falan istiyorlar herhalde ?

Bu adamlara laf söylerler belçika liginde dogru dürüst oynamayan alparslanı büyük potansiyel yaparlar. Semihi banko yazarlar.

Bakın dalganıza.

Sizin zihniyetinizde yönetildiği için zaten yıllarca sabrilere hakanlara semihlere mecbur kaldı bu takım.

Allahdan yönetim akıllandı Mancini geldide kurtuluyoruz bu kafalardan.

Hocam aradaki fark şu; bence beklemekte fayda var kesinlikle bir şekilde bu kural değişecek diyorum, sen nasılsa takımda birsürü çar çöp top oynuyor en azından diğere çar çöplerde gelsin biraz olsun oynarlar diyorsun.

Ne mantikli önerisi? Alternatifmi istiyorsun? Sebep oldugun isi sonlandir ozm ve git Tarik'i alternatif olarak al. Adam sirf bize gelmek istedigi icin 6 ay sahalardan uzak kalacak, bir daha dönemez belkide. Veysel neyin nesi, Hajrovic neyin nesi?

Bunu söyleyince biz simdi futbolu cokmu bilmis oluyoruz? Öyle yani? Iyi iste bende diyorum ki ozm siz bilmiyorsunuz bu isi ben biliyorum, gayet net degilmi?

Tarık'dan vazgeçtiğimizi kim söyledi? Veysel alınıyor diye Tarık alınamaz mı? Hajrovic'ten çok umutlu olup, başka kulüplere kaptırmamak için satın alınmış olunamaz mı? İlla senin mantığından mı düşünüp hareket etmesi lazım yönetimlerin, teknik ekiplerin. Sırf sen Hajrovic'i tanımıyorsun diye almasınlar. Tamam görürsem söylerim.

Yahu mod havasi nedir Allah askina? Bu kadar kompleks yapmayi gerektirecek ne var Modlukta? Ben klup acisindan bakiyorum. Bu klup yerli bir sag bek transfer etmek istiyor ve Veysel ile ilgilenmemiz normal diyorum sadece. Daha formda bir yerli sag bek yok cunku, madem bu kadar kiziyorsun daha iyisini soyle de hak verelim.

Tapa

Hadi altinini baska birinden yap kardesim. Bol bol Veysel'i tartisirsin.

Eger gelip 'sadece sen biliyorsun bu isi' sözlerle geleceksen tepki bu sekilde olur. Kabul edersin etmezsin sana kalmis ama benimle Veysel gibi cöpleri tartismaya kalkma. Futbol konusulmaz cünkü bu sekilde.

Beyler o değilde hayroviç rezil, veysel leshhğğğ, sınayder hık, drogba mık

kimse kusura bakmasın ama forumda bazı gerizekalılar var sanki biz bayern munih real madrid gibi 500 milyon euro transfer bütçesi olan takımızda gidip veysel'i alıyoruz çok biliyorsanız gidin mesut ve ilkay getirin.

Yabancı sınırı var bunu bazı arkadaşlar hala anlamıyor veya anlamak istemiyor... Bu takıma yerli oyuncu lazım ama size oyuncu beğendiremiyoruz kimi alalım cok bilmişler bu soruma cevap versin... Sabri ve Hakan'dan daha kötü kimse olamaz bizim ligde...

kimse kusura bakmasın ama forumda bazı gerizekalılar var sanki biz bayern munih real madrid gibi 500 milyon euro transfer bütçesi olan takımızda gidip veysel'i alıyoruz çok biliyorsanız gidin mesut ve ilkay getirin.

Adamlar futbol zengini asdadas

Ne mantikli önerisi? Alternatifmi istiyorsun? Sebep oldugun isi sonlandir ozm ve git Tarik'i alternatif olarak al. Adam sirf bize gelmek istedigi icin 6 ay sahalardan uzak kalacak, bir daha dönemez belkide. Veysel neyin nesi, Hajrovic neyin nesi?

Bunu söyleyince biz simdi futbolu cokmu bilmis oluyoruz? Öyle yani? Iyi iste bende diyorum ki ozm siz bilmiyorsunuz bu isi ben biliyorum, gayet net degilmi?

Hajroviç CL de gol ve goller atsa türk olmadıgı için iptal mi olacak o goller :O

Su Veysel Tarik Salih den biri gelirse yazik valla, paralara yazik. Galatasarayi'i bunlar ileriye goturecegini zannedenlerle futbol felan konusulmaz.

Panikle paraları çöplere saçalım diyorsun. Yiğit, Sercan çok gençti gelecek vaaddediyordu da ne oldu.

Beklemekte fayda var. Eninde sonunda bu kural değişecek.

Futbol sektöründe sokağa para saçmayan tek bir kulüp göster, şu anda hesabımı kapatacağım. Hiç bir transferin tutma garantisi yok. Ama deneyeceksin. Denemezsen 1 adım ilerleyemezsin. Ayrıca Veysel ve Yiğit'i aynı kefeye koydun, daha fazla tartışmanın bi yararı olacağını sanmıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt