Ömer Tuğrul Yılmazer
Berlin Panteri
- 4 Temmuz 2009
- 49.494
- 2.795
- 2.063
Aç bak babam Amrabat geldiğinde ne demişim. Boş boş sallamakla olmuyor bu işler. Biz Ujfa geldiğinde sağa sola ateş açan adamlar da gördük 500 yaşında adam alınırmı bu nasıl transfer politikası diye. Bi bekleyin kardeşim hele bi sabredin. Eğer tutmazsa ondan sonra sonuna kadar, dibine kadar eleştirin. Hatta gidip beraber kafasına sıçalım transfer edenin. Ama adamın daha kaç para alacağı bile açıklanmadan sen adamın üstünü çizdin bile. Eğer adam iyi çıkarsa benden çekeceğin var bunu da bil.
Tamam Mertcan bak sen de Amrabat gelince eleştirmişsin. Demek ki birşeyler gördün bizde olmayacağına dair ve Amrabat transferini beğenmedin. Yiğit, Dany transferlerini burada hemen herkes eleştirmiş ve haklı çıktı insanlar. Evet her transferi eleştirmek bir hastalık olabilir ama ismi geçenleri her hafta izleyen biri olarak bu adamlara bel bağlanmasını anlamıyorum. Mesela Hajrovic'i izlemedim, o yüzden birşey diyemem. Umut mu ne onu da izlemedim yorum yapamam ama Tarık, İshak, Salih ve Veysel gibi admalar elimizdekilerden üstün değil.
Ama dediğim gibi illa bunlardan biri alınacaksa Veysel alınsın.