Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aç bak babam Amrabat geldiğinde ne demişim. Boş boş sallamakla olmuyor bu işler. Biz Ujfa geldiğinde sağa sola ateş açan adamlar da gördük 500 yaşında adam alınırmı bu nasıl transfer politikası diye. Bi bekleyin kardeşim hele bi sabredin. Eğer tutmazsa ondan sonra sonuna kadar, dibine kadar eleştirin. Hatta gidip beraber kafasına sıçalım transfer edenin. Ama adamın daha kaç para alacağı bile açıklanmadan sen adamın üstünü çizdin bile. Eğer adam iyi çıkarsa benden çekeceğin var bunu da bil.

Tamam Mertcan bak sen de Amrabat gelince eleştirmişsin. Demek ki birşeyler gördün bizde olmayacağına dair ve Amrabat transferini beğenmedin. Yiğit, Dany transferlerini burada hemen herkes eleştirmiş ve haklı çıktı insanlar. Evet her transferi eleştirmek bir hastalık olabilir ama ismi geçenleri her hafta izleyen biri olarak bu adamlara bel bağlanmasını anlamıyorum. Mesela Hajrovic'i izlemedim, o yüzden birşey diyemem. Umut mu ne onu da izlemedim yorum yapamam ama Tarık, İshak, Salih ve Veysel gibi admalar elimizdekilerden üstün değil.

Ama dediğim gibi illa bunlardan biri alınacaksa Veysel alınsın.

Hocam aradaki fark şu; bence beklemekte fayda var kesinlikle bir şekilde bu kural değişecek diyorum, sen nasılsa takımda birsürü çar çöp top oynuyor en azından diğere çar çöplerde gelsin biraz olsun oynarlar diyorsun.

Alakası yok yanlış anlıyorsunuz.

Benim anlatmak istediğim olay sudur.

Yabancı sınırı değişiyor mu ? Değişmiyor. Seneye olacak olan da en fazla 6+2+2 gibi bişi. yani seneye 7-8 yabancı oyuncu oynayacak diye bir şey yok.

Kim var yabancılar ? Muslera-Sneijder-Drogba-Melo-Riera/Alex-Chedjou

oynattıgın 6 lı büyük ölçüde bu şekilde. Bu yüzden amrabatı brumayı eboue yi oynatamıosun.

Kimle oynuyorsun ? 31 yasındaki ömründe 1 tane dogru düzgün orta yapamayan sabri

Kimle oynuyorsun 30+ yasındaki bir günü bir gününü tutmayan hucum gücü zayıf defansı çok iyi olmayan Hakan balta..

Sadece bu 2 sinden örnek veriyorum.

İlk yarı pu an kayıplarında burda hepimiz bağarmadık mı kımadık mı ? Bu takımın en büyük hatası yerli almamak diye.

şimdi 2 maç kazanılınca herkez unuttu Sabri kalsın hakan kalsın der oldu.

Bende diyorum ki Şu an ki Türk futbolcular içerisinde Alınabilecek en iyi adamlar veysel sarı tarık çamdal sol bek ishak doğan sağ açık serdar gürler bu 2 kanada

Soruyorum size var mı daha iyisi ? Fenerbahçeden gökhanla caneri alabilecekmisini,z ?

hayır onlarıda beğenmiyorsanız siz söyleyin kim ?

Bu saydıgım isimler muhteşem topçu aman aman yıldızlar mı ? Tabiki hayır.

Ama şu anki şartlarda türkiyede oynayabilecek ve takımının sağ beki sabri sol beki hakansa o takıma 1 level atlatacak adamlardır.

Kimse masal anlatmasın. Sabri ile Hakan a sabrederim bunlar çöp demekle olmaz bu iş.

Ayrıca şunuda unutuyorsunuz. İyi futbol iyi topçularla oynanır.

Bu adamlar bu sefer bir anadolu takımında oynamicaklar GS da oynicaklar Sneijderle drogba ile selcukla oynicaklar. Daha çok kendilerini gösterebilecek daha çok kendilerini geliştirebilecek yerde olacaklar...

Anadolu da oynayan topçuların hepsi kötü die bişi yok.

Gökhan gönülü kaçınız tanıyordu FB den önce ?

takımın topallıyor daha iyisi yok. Yabancı sınırı değişmiyor. Mecbursun almaya.

Helal olsun yönetime eğer alırlarsa..

Yav neden vah vah çekesin? Adama 50m€ bonservis vermiyorsun ki. Transfer dehası diye taptığınız Luce'nin bile bir sürü firesi var. %100 transfer başarısıyla yönetilen bi takım göstersene bana.

Yahu senin arkadasin dedigi gibi algilamada sIkIntI var heralde veya sirf takilmak icin altini yapiyorsun. Neden bahsediyorsunuz arkadas siz? YABANCI SINIRLAMASI VAR DIYORUZ! 12 MILYON VERDIGIN ADAMI BU YÜZDEN OYNATAMIYORUZ DIYORUZ.

Bunun Hajrovic'in iyi veya kötü olmakla ALAKASI YOK. Buna yapilanma denir.

He simdi senden nasil cevap beklerim söyliyim istersen:

'Ozm siz gidin yönetin kulübü'

Tipki bir üyenin 'kimi alacagiz Ilkay veya Mesutu mu' yazdigi gibi.

Gökhan'ı çok begeniyorum ama gelmez.

Sent from my iPhone using Tapatalk

GS taraftarı diye biliyorum da işin şakası bir yana bizimkiler zaten o parayı vermez.

Aslında kimlere verilmedi bu bonservisler, Türkiye'nin Bayern'i olmak istiyorsak böyle mevzulara girmek lazım.

Gökhan'a basacaksın 15'i, Caner'in sözleşmesi bitiyor önereceksin 2.5 m € bak ertesi gün sınırı kaldırmak için ne taklalar atıyorlar...

Sağ bekler arasındaki en iyi yerli alternatif veyseldir. Göz var nizam var arkadaşlar. Turkiye ligi için tecrübeli ve istikrarlı bi kere. Bence tarıktan da daha faydalı olur.

Yahu anlamadığınız konu şu. Sağ bekte zaten 3 tane alternatif var. Bizim artık bu saatten sonra alacağımız adam alternatif değil esas oğlan olmalı.

Tamam Mertcan bak sen de Amrabat gelince eleştirmişsin. Demek ki birşeyler gördün bizde olmayacağına dair ve Amrabat transferini beğenmedin. Yiğit, Dany transferlerini burada hemen herkes eleştirmiş ve haklı çıktı insanlar. Evet her transferi eleştirmek bir hastalık olabilir ama ismi geçenleri her hafta izleyen biri olarak bu adamlara bel bağlanmasını anlamıyorum. Mesela Hajrovic'i izlemedim, o yüzden birşey diyemem. Umut mu ne onu da izlemedim yorum yapamam ama Tarık, İshak, Salih ve Veysel gibi admalar elimizdekilerden üstün değil.

Ömer gercekten ilk cümleyi okudum, tebrik ediyorum ayakta alkisliyorum. Sonunda anlayan biri cikti. Acikcasi Mertcan anlarmi bilemiyorum.

Sonra hepsini okudum orasi ayri.

Gercekten Ömer'in yorumu herseyin özeti. Ve benim hakli oldugumun kaniti ayni zamanda.

Amrabat örnegi cok yerinde.

adam gibi yorum yerine sürekli tartışma peşinde olanlar

1234787_10202108528904381_1055079853_n.jpg

Yahu senin arkadasin dedigi gibi algilamada sIkIntI var heralde veya sirf takilmak icin altini yapiyorsun. Neden bahsediyorsunuz arkadas siz? YABANCI SINIRLAMASI VAR DIYORUZ! 12 MILYON VERDIGIN ADAMI BU YÜZDEN OYNATAMIYORUZ DIYORUZ.

Senin yapılanmadan anladığın ilk 11 de madem 6 yabancı oynatıyoruz, sadece 6 yabancıyla sözleşme imzalayalım mı? Veysel hakkında söylediklerin neresine dahil bu yapılanmanın? Gerçi ben kime yazıyorum ki bunları. Daha hakaret etmeden münazarayı bile beceremiyorsun, he benim algılamamda sıkıntı var. Karşınızdaki insana saygı göstermeyi öğrendiğiniz gün zaten bu tartışmalar olmayacak. Ama nerde.

Senin yapılanmadan anladığın ilk 11 de madem 6 yabancı oynatıyoruz, sadece 6 yabancıyla sözleşme imzalayalım mı? Veysel hakkında söylediklerin neresine dahil bu yapılanmanın? Gerçi ben kime yazıyorum ki bunları. Daha hakaret etmeden münazarayı bile beceremiyorsun, he benim algılamamda sıkıntı var. Karşınızdaki insana saygı göstermeyi öğrendiğiniz gün zaten bu tartışmalar olmayacak. Ama nerde.

Simdi bunu ciddiye almamimi bekliyorsun? Sonrada gelip saygi diyorsunuz.

Isinize gelmeyince ne güzel yaziyorsunuz ama, yok kimi alacagiz, Ilkay'i mi, söylemi böylemi.. Devam edin bu sekilde. Ne diyim?!

Sen biraz uslubuna dikkat etsene? Dingonun ahirimi lan burasi?

Acaba bunlar benim Sercan ve Yiğit alınmasın diye zamanında kavga ettiğim adamlarla aynı insanlar mı.

Abi eleştirmek başka, sabah akşam yatıp kalkıp lef transfer, bunu yapanlar defolsun gitsin demek başka. Bunu diyen adamda art niyet ararım ben kimse kusura bakmasın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt