Deniz Sahin
Parçalı Üye
- 28 Mayıs 2011
- 4.750
- 1
- 998
Bu iztein yerli statüsünde oynaması için başvuruda bulunmayacakmıyız cidden?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Senin yapılanmadan anladığın ilk 11 de madem 6 yabancı oynatıyoruz, sadece 6 yabancıyla sözleşme imzalayalım mı? Veysel hakkında söylediklerin neresine dahil bu yapılanmanın? Gerçi ben kime yazıyorum ki bunları. Daha hakaret etmeden münazarayı bile beceremiyorsun, he benim algılamamda sıkıntı var. Karşınızdaki insana saygı göstermeyi öğrendiğiniz gün zaten bu tartışmalar olmayacak. Ama nerde.
Sen biraz uslubuna dikkat etsene? Dingonun ahirimi lan burasi?
Bende düz mantık diyince bundan bahsediyorum. Sabri, Hakan Balta olmadı yeni Sabri ve Hakan Balta alalım diyorsunuz siz.
Acaba bunlar benim Sercan ve Yiğit alınmasın diye zamanında kavga ettiğim adamlarla aynı insanlar mı.
Bende düz mantık diyince bundan bahsediyorum. Sabri, Hakan Balta olmadı yeni Sabri ve Hakan Balta alalım diyorsunuz siz.
Üslup diyen senmisin? Gecen ettigin küfürleri hatirlatma bizlere..
Suha nin kiz arkadasina küfür edende sendin. Simdi sen neyin kafasini yasiyorsun bunu anlat yüregin yetiyorsa.
Ama dur, altini bile yapma.
salsana olm milleti sakin ol![]()
Acaba bunlar benim Sercan ve Yiğit alınmasın diye zamanında kavga ettiğim adamlarla aynı insanlar mı.
Beni bile çileden çıkarttılarsa durum vahim kanka :livid:
O dediklerimi ikinizde hakediyorsunuz, dediklerim aklindaysa tekrar ediyorum onlari dusun tamammi!
Onun disinda adam gibi burada fikirleri tartmasini bilmiyosan yok ol
ya kardeşim daha iyisini bulsana madem hadi. fm oynamadan ama.
Simdi bunu ciddiye almamimi bekliyorsun? Sonrada gelip saygi diyorsunuz.
Isinize gelmeyince ne güzel yaziyorsunuz ama, yok kimi alacagiz, Ilkay'i mi, söylemi böylemi.. Devam edin bu sekilde. Ne diyim?!