Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu iztein yerli statüsünde oynaması için başvuruda bulunmayacakmıyız cidden?

Senin yapılanmadan anladığın ilk 11 de madem 6 yabancı oynatıyoruz, sadece 6 yabancıyla sözleşme imzalayalım mı? Veysel hakkında söylediklerin neresine dahil bu yapılanmanın? Gerçi ben kime yazıyorum ki bunları. Daha hakaret etmeden münazarayı bile beceremiyorsun, he benim algılamamda sıkıntı var. Karşınızdaki insana saygı göstermeyi öğrendiğiniz gün zaten bu tartışmalar olmayacak. Ama nerde.

salsana olm milleti sakin ol :D

Sen biraz uslubuna dikkat etsene? Dingonun ahirimi lan burasi?

Üslup diyen senmisin? Gecen ettigin küfürleri hatirlatma bizlere..

Suha nin kiz arkadasina küfür edende sendin. Simdi sen neyin kafasini yasiyorsun bunu anlat yüregin yetiyorsa. Birde üslup diyor ya saka gibi bu tipler.

Ama dur, altini bile yapma.

Forumda nasıl tipler var arkadaş tartışmaya girmediğim halde sinir oldum sadece okuyarak. :D

Bende düz mantık diyince bundan bahsediyorum. Sabri, Hakan Balta olmadı yeni Sabri ve Hakan Balta alalım diyorsunuz siz.

şu adı geçen oyuncuların en kötüsü tek bacağı ile sabriden iyi oynar. eboue zaten sınırdan dolayı oynayamayacak. 6 aydır oynamayan hamit mi 3. alternatif? eğer oynayacak seviyedeyse zaten 1. alternatif olur hamit ama henüz değil.

ha şu da var, gerekirse hakan balta alalım yeniden ama yeni gelmiş olmanın verdiği motivasyonla bile 1-2 sezonu çok rahat götürür.

Üslup diyen senmisin? Gecen ettigin küfürleri hatirlatma bizlere..

Suha nin kiz arkadasina küfür edende sendin. Simdi sen neyin kafasini yasiyorsun bunu anlat yüregin yetiyorsa.

Ama dur, altini bile yapma.

O dediklerimi ikinizde hakediyorsunuz, dediklerim aklindaysa tekrar ediyorum onlari dusun tamammi!

Onun disinda adam gibi burada fikirleri tartmasini bilmiyosan yok ol

yahu olm çocuk musunuz nesiniz ya transfer sayfasındaki kavgalara bak

Bende düz mantık diyince bundan bahsediyorum. Sabri, Hakan Balta olmadı yeni Sabri ve Hakan Balta alalım diyorsunuz siz.

Ne yapalım abi peki abi sanki günde 20 tane sağ bek çıkıyor da biz gidip bunları alıyoruz. Yok işte yerli sağ bek.Tarık Çamdal 91'li belki yontulursa birşey çıkar diye alıyoruz. Var mı başka çözüm yolu.

O dediklerimi ikinizde hakediyorsunuz, dediklerim aklindaysa tekrar ediyorum onlari dusun tamammi!

Onun disinda adam gibi burada fikirleri tartmasini bilmiyosan yok ol

Gelip burda üsluptan bahsetme cünkü en büyük terbiyesizligi küfür ederek, hakaret ederek sen yapiyorsun zaten.

Benim üslubumda sorun olabilir, ama yinede küfür edecek kadar düsmedim, bunu bil Oktay Karaca, pardon Okan Kara.

forum şuan 2 ye bölünmüş bir durumda

bi taraf alınan yerlilerin overrated olduğunu kadrodaki oyuncularımızdan iyi olmadığını düşünüyor

diğer taraf kadrodaki futbolculardan bıkmış yerine kim gelirse ondan kötü olmaz havasında

ha bide taraf olmayan berat var oda cetvelle biyerlerini ölçüyo ..... hahha

Simdi bunu ciddiye almamimi bekliyorsun? Sonrada gelip saygi diyorsunuz.

Isinize gelmeyince ne güzel yaziyorsunuz ama, yok kimi alacagiz, Ilkay'i mi, söylemi böylemi.. Devam edin bu sekilde. Ne diyim?!

Biri yav he he gifi koyabilir mi? Mesela @Arif Ulu çok iyi koyar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt