- 27 Ocak 2010
- 139.636
- 106.042
- 5.648
[ SPOILER] veysel bence o kadar kötü bir futbolcu değil bize gelmemesine değil ama 6s ye gitmesine üzüldüm [/SPOILER ]
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ediyorlarmış bi araştır derim neyse transfer nöbetinde konuşulacak konular değil bunlar
Merhaba ben Futbol Ordinaryusu H.D. sorularinizi alayim
$
Eğer bu saydıgın adamlar elimizdeki yerliler diyerek kasdettiğin sabrşden hakandan daha iyi değilse Türk futbolu bitmiş GS bitmiş..
Torres avatarınızı neden terk ettiniz efendim?
Hakan Etiz - 07.01.2014 20:26![]()
![]()
veysel bence o kadar kötü bir futbolcu değil bize gelmemesine değil ama 6s ye gitmesine üzüldüm
Merhaba ben Futbol Ordinaryusu H.D. sorularinizi alayim
$
Lig için
Muslera
Sabri Semih Gökhan Telles
Melo Selçuk
Bruma Sneijder Burak
Drogba
Bazı maçlarda Sabri yerine Eboue.Telles yerine Balta.İkinci devre Hamit de dönecek.Sabri yerine Hamit bazı maçlarda da.
Lig için
Muslera
Melo Selçuk
Bruma Sneijder Burak
Drogba
Bazı maçlarda Sabri yerine Eboue.Telles yerine Balta.İkinci devre Hamit de dönecek.Sabri yerine Hamit bazı maçlarda da.
Sadece dün mü üstadım örneği çok maalesef bazılarını ben de şahsen yaşadım maalesef. Neyse kendini bilen bilir ve inşallah ona göre hareket eder....
Lig için
Muslera
Melo Selçuk
Bruma Sneijder Burak
Drogba
Hakan Etiz kim ?
Hocam naptın koru kendini taş yagacak kafana![]()
Veysel - Tarik - Salih - Alex - Hajrovic bu oyuncular hakkinda düsüncelerini alabilirmiyiz...
Yaşar kardeşim Sabri'yi sağa yazdınya.Admin filan olsam Galatasaray Efendileri rütbeni alırdım.Çok ayıp.