Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ok.gif
Hakan Etiz - 07.01.2014 20:26

bos.gif

[ SPOILER] veysel bence o kadar kötü bir futbolcu değil bize gelmemesine değil ama 6s ye gitmesine üzüldüm [/SPOILER ]

Eğer bu saydıgın adamlar elimizdeki yerliler diyerek kasdettiğin sabrşden hakandan daha iyi değilse Türk futbolu bitmiş GS bitmiş..

Hakan'ı kesecek yerli bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum (Bizim ligde), o yüzden saydığım yetersiz oyuncuları almanın bir mantığı yok.

Hakan da yetersiz onu belirteyim.

Sabri yerine de Tarık düşünülebilir, o da 91 doğumluymuş. Tutabilir belki...

Lig için

Muslera

Sabri Semih Gökhan Telles

Melo Selçuk

Bruma Sneijder Burak

Drogba

Bazı maçlarda Sabri yerine Eboue.Telles yerine Balta.İkinci devre Hamit de dönecek.Sabri yerine Hamit bazı maçlarda da.

Yaşar kardeşim Sabri'yi sağa yazdınya.Admin filan olsam Galatasaray Efendileri rütbeni alırdım.Çok ayıp.

Lig için

Muslera

Melo Selçuk

Bruma Sneijder Burak

Drogba

Bazı maçlarda Sabri yerine Eboue.Telles yerine Balta.İkinci devre Hamit de dönecek.Sabri yerine Hamit bazı maçlarda da.

seneye drogba giderse aslinda sorun kalmaz. her kanatda bir yabanci oynar.

muslera

tarik semih gökhan telles

melo selcuk

hajrovic sneijder bruma

burak

Sadece dün mü üstadım örneği çok maalesef bazılarını ben de şahsen yaşadım maalesef. Neyse kendini bilen bilir ve inşallah ona göre hareket eder....

Dünkü olay konusunda bence şu açıdan yanılıyorsunuz o kişinin kimsenin arkadaşı olduğunu düşünmüyorum kerim abi bile ki kendisi çok eski yöneticidir ben tanımıyorum dedi o arkadaşı bende tanımıyorum yani kimsenin tanıdığı için kayırdığı falan yok.

Ayrıca bir de şu yönden bakmak lazım adam konu açmış demediklerini bırakmamışlar yerden yere vurmuşlar adamı zaten ceza almamasının nedeni açıklandı bana düşmez üstüne laf etmek.

Elbet hata yaptığım falan benimde oluyordur daha dikkatli olurum ama bize hata yapma fırsatı vermemekte üyelerin elinde cidden öyle saçma mesajlar oluyor ki durduk yere sorun çıkartmak için zaten doğru düzgün yazınca ceza almıyor insanlar dikkat etmek lazım biraz.

Çok uzatmayım herkese iyi nöbetler.

Neden bizim iyi yerli oyuncularimiz yok. NEDEN !!!

Söylesenize kac para ulan iyi bi yerli oyuncu. KAC PARA LAN !!!.

Lig için

Muslera

Melo Selçuk

Bruma Sneijder Burak

Drogba

Sabri semih gokhani toplasan bir defans cikmiyor once bunu kabul edelim.gokhani d semihide severim ama su halleriyle perisan ederler bizi ve ayrica kanatta burak sac bas yoldurur.bize kanat adami lazim.ben muslera gitsin demiyorum ama onur alinabilirse burak yerine kanat oyuncusunu tercih ederim

geçen sene bu günlerde sneijder gelmez diyen sizler... bugün ne yüzle burada nöbete katılıyorsunuz??

-Tapatalk-

Serdar Aziz'in peşinde koşacağımıza şu adamı getirmek çok mu zor.

Ugur Demirok - Oyuncu profili - transfermarkt.tr

Ömer Toprak falan olmuyorsa (görünen o ki olmuyor), Semih'le rekabet etmesi açısından Uğur gayet uygun bir isim. Öyle Serdar için milyonları dökmeye gerek yok.

Ligde son 5 devrenin 4ünü lider bitirmiş birinde ikinci bitirmiş iki senedir şampiyonlar liginde gruptan çıkan kadronun yarısı yabancılar ise diğer yarısı sürekli eleştirdiğiniz engin hakan semih selçuk burak hamit gökhan umut.. Yönetim mancininin istediği bütçesine en uygunları almaya çalışıyor.. Üstelik bu esnada tff ile anadolu klüpleri ile uğraşıyor.. Ama galatasaray taraftarı birbirini yiyor, yönetimi suçluyor, futbolcularına hakaret ediyor, ultraslana laf söylüyor.. Bizim düzlüğe çıkmamız çok zor bu kafayla..

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Yaşar kardeşim Sabri'yi sağa yazdınya.Admin filan olsam Galatasaray Efendileri rütbeni alırdım.Çok ayıp.

Elimizdeki kadroyla dediler o yüzden yazdım.Tarık Veysel Salih her kimse gelsin onu da yazarım.Dediğim gibi Muslera Sneijder Drogba Melo dışındaki yabancılar değişerek oynar.Rakibe göre 1 maç Eboue 1 maç Telles oynar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt