Selim Uygar
Cezalı
- 20 Mart 2012
- 2.305
- 0
- 856
hala mı transfer yok YÖNETİM İSTİFA
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Senin isim degisti mi hic yoksa ayni miydi hep
$
Sabri'den iyiyse gelsin abi.Ah maçlarda rast gelmiyorum ki iki çift laf ediyim.
Cemal'cim bu mantikla transfer yapiyorsak biz olelim olur mu oyle sey yahu.
$
ŞOK ŞOK ŞOK..
Hollanda'nın yüksek tirajlı gazetesi Telegraaf, Brezilyalı yıldız futbolcu Ronaldinho'nun Beşiktaş ile anlaştığını iddia etti.
Bir arkadaş da yazmış ama çok gözden kaçıyor arkadaşlar... Dany giderse elimizde 2,5 stoper kalıyor (Zan 0,5 olan çünkü ne zaman sakatlanacağı belli olmuyor) ki bu da bu kadar maç yapacak bir takım için büyük sıkıntı. Ben Balta ile Ceyhun un o boşluğu doldurabileceğine inanmadığım için en az bir yerli stoperin alınması gerektiğini düşünüyorum....
Kimse bu futbolculara mükemmel demiyor neye atarlanıyorsunuz?Tek bildiğiniz Ömer Toprak, Çalhanoğlu diye sayıklamak.Tarık, Veysel falan leş e kimi alalım?
vaay be amrabat'ı zamanında istemedik diyenleri de gördüm ya ölsem de gam yemem.![]()
vaay be amrabat'ı zamanında istemedik diyenleri de gördüm ya ölsem de gam yemem.![]()
arslan dı aslan oldu hayırdır
ŞOK ŞOK ŞOK..
Hollanda'nın yüksek tirajlı gazetesi Telegraaf, Brezilyalı yıldız futbolcu Ronaldinho'nun Beşiktaş ile anlaştığını iddia etti.
Arastir hocam ilk geldigi gunden istemiyordum.
Psv ve Venlo'da bir cok macini izlemistim ve tam bir dengesizde o zamanlar.
Sabri'den iyi degil bence. Veysel'in hic bir artisi yok. Onu asla ilk 11'imize yakistiramam. Facia!
Hani Telles i bugün(dün), yarın(bugün) borsaya bildiriyorduk![]()
Ben gerçekten istemedim..
Ben Brezilyalılara daha sıcağım hücum bölgesinde..
Adamlar doğduğunda top sektirmeye başlıyorlar![]()