Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir arkadaş da yazmış ama çok gözden kaçıyor arkadaşlar... Dany giderse elimizde 2,5 stoper kalıyor (Zan 0,5 olan çünkü ne zaman sakatlanacağı belli olmuyor) ki bu da bu kadar maç yapacak bir takım için büyük sıkıntı. Ben Balta ile Ceyhun un o boşluğu doldurabileceğine inanmadığım için en az bir yerli stoperin alınması gerektiğini düşünüyorum....

vaay be amrabat'ı zamanında istemedik diyenleri de gördüm ya ölsem de gam yemem. :D

Bir arkadaş da yazmış ama çok gözden kaçıyor arkadaşlar... Dany giderse elimizde 2,5 stoper kalıyor (Zan 0,5 olan çünkü ne zaman sakatlanacağı belli olmuyor) ki bu da bu kadar maç yapacak bir takım için büyük sıkıntı. Ben Balta ile Ceyhun un o boşluğu doldurabileceğine inanmadığım için en az bir yerli stoperin alınması gerektiğini düşünüyorum....

Semihinde sik sakatlandigini unutmayalim

Kimse bu futbolculara mükemmel demiyor neye atarlanıyorsunuz?Tek bildiğiniz Ömer Toprak, Çalhanoğlu diye sayıklamak.Tarık, Veysel falan leş e kimi alalım?

Ömer Toprak'ı da hayatlarında kaç kere izlediler acaba Milli Takım dışında Allah bilir. Sanırsın adam Cannavaro. Ömer-Semih tandemiyle rakip forvetleri boğacaz zannediyorlar herhalde.

Başkanın konuşmaları uygulamaya doğru yansırsa umutlanmak için nedenlerimiz var.

Özellikle 'kaliteli' gençleşme konusunda umutlandım.

ŞOK ŞOK ŞOK..

Hollanda'nın yüksek tirajlı gazetesi Telegraaf, Brezilyalı yıldız futbolcu Ronaldinho'nun Beşiktaş ile anlaştığını iddia etti.

Paraları yetmez nereye alıyolar hem adam belli gelmek istemiyo bir sürü şart öne sürmüş telefon konuşma masraflarını bile ödettiriyo

O degil de yerliydi yabanciydi derken gargaraya geldi Hajrovic'i aldik ama yabanci olarak oynayacagi kesinlesti.

E yabanci olarak oynatilacaksa Nani mani konusuyorduk yalan oldu, yabanci olacakti madem soyle ust duzey bir adamalmaliydik bence.

En azindan koy Bruma'yi tecrube kazansin.

Ben anlamadim bu transferi.

Hani Telles i bugün(dün), yarın(bugün) borsaya bildiriyorduk :D

Görülen o ki bu adamı kesin olarak aldılar. Geldiği zaman imza attırmak gayesindeler.Bu da yabancı kontenjanını açılmasıyla mümkün olacak. Henüz bunu başaramadıklarından gelmesini geciktiriyorlar.

Hajro'yu açıkladılar çünkü Dany'nin Karabük'e gitmesine kesin gözüyle bakılıyor. Olay bu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt