Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lazio 15 verirken satılmalıydı Burak. Satılmaması hem kendinin konsantrasyonunu etkiledi hem de kulüp olarak 15 milyon euro gibi iyi bir parayı teptik. Bu ilk devre performansından sonra kimse 10-15 vermez. Ünal Aysal'ın geldiğinden beri yaptığı en büyük hatalardan biridir Burak'ı Lazio'ya satmamak.

3 ayda yarı yarıya düştü yani fiyatı... Hem de ligde 10 gol atmışken.

Millet ne çöplere ne fiyatlar çekiyor, 2 sezondur ligin anasını ağlatmış yarım devre hafif zendelemiş Burak 7 milyon etmiyor. Ne güzel dünya.

Sol bek olarak Ankaragücünde 18 yaşında bir adam vardı Emre onu alsak çok iyi iş yapmış oluruz.

Abartmayın sizde. Genç dedikde ta alalhın anakragücündende 18 yaşında admaı getirirsen kıcıyla gülerler adama illa genç yetenek aranıyorsa bende giderim. 23 Yaşındayım yani akarım yok kokarım yok :D

3 ayda yarı yarıya düştü yani fiyatı... Hem de ligde 10 gol atmışken.

Millet ne çöplere ne fiyatlar çekiyor, 2 sezondur ligin anasını ağlatmış yarım devre hafif zendelemiş Burak 7 milyon etmiyor. Ne güzel dünya.

Kimse durupta STSL'de kaç gol attığına bakmaz bu tip bir oyuncunun. ŞL'deki performansı fiyatını belirler çoğunlukla. Geçen yıl da ilgi çekmesinin sebebi ŞL performansıydı. Bu yıl kaç gol attı CL'de?

Ben 1 Aslanım ‏@ben1aslanim5m

BUGÜNE DAİR • 1 | Hajrovic ve Telles bitti; açıklama için Dany ve Amrabat'ın gitmesi bekleniyor. Riera'da gönderilecek, sona yaklaşıldı.

Ben 1 Aslanım ‏@ben1aslanim4m

BUGÜNE DAİR • 2 | Tarık ve Veysel transferinde son düzlüğe girildi. Devre arası/sezon sonu kararı üzerinde görüşülüyor; gidişat olumlu.

BUGÜNE DAİR • 3 | Umut Gündoğan artık Galatasaraylı. İshak Doğan ve Salih Dursun hazırda bekliyor; Tarık ile Veysel'e göre hareket edilecek.

Ben 1 Aslanım ‏@ben1aslanim3m

BUGÜNE DAİR • 4 | Gurbetçilerle, özellikle Tolgay Ali Arslan, Koray Günter ve Kaan Ayhan'la ilgili çalışmalar var; her an her şey olabilir.

Ben 1 Aslanım ‏@ben1aslanim30s

BUGÜNE DAİR • 5 | Ömer Toprak ve Hakan Çalhanoğlu çok zor ama sürprizlere açık transferler. Beklentiye girmemek, olmazsa da üzülmemek lazım.

Ben 1 Aslanım ‏@ben1aslanim40s

BUGÜNE DAİR • 6 | Stoper transferi için; mutlu olacağımız kanımca yabancı ve çok kaliteli bir isim alınacak. İnanın hiçbir tahminim yok.==>?

Ben 1 Aslanım ‏@ben1aslanim32s

BUGÜNE DAİR • 7 | Büyük Galatasaray Taraftarı için bugünden itibaren hergün; hareketli, gururlu, mutlu ve olumlu haberlerle dolu geçecek.

Kimse durupta STSL'de kaç gol attığına bakmaz bu tip bir oyuncunun. ŞL'deki performansı fiyatını belirler çoğunlukla. Geçen yıl da ilgi çekmesinin sebebi ŞL performansıydı. Bu yıl kaç gol attı CL'de?

Sow'a Emenike'ye 15-20 milyon euro'yu falan ŞL'de attığı goller için çekiyorlar herhalde?

Eskişehir'in başkanı değiştiğinde zihinsel yapı olarak da değişeceklerini umut etmiştim ama değişen hiçbirşey olmamış ne yazıkki. Ayni kafalar, ayni cahiliyet. Rezalet. Adamlar amatörlükte çığır açtı resmen.

Ben 1 Aslanım ‏@ben1aslanim5m

BUGÜNE DAİR • 1 | Hajrovic ve Telles bitti; açıklama için Dany ve Amrabat'ın gitmesi bekleniyor. Riera'da gönderilecek, sona yaklaşıldı.

BUGÜNE DAİR • 2 | Tarık ve Veysel transferinde son düzlüğe girildi. Devre arası/sezon sonu kararı üzerinde görüşülüyor; gidişat olumlu.

BUGÜNE DAİR • 3 | Umut Gündoğan artık Galatasaraylı. İshak Doğan ve Salih Dursun hazırda bekliyor; Tarık ile Veysel'e göre hareket edilecek.

Ben 1 Aslanım ‏@ben1aslanim3m

BUGÜNE DAİR • 4 | Gurbetçilerle, özellikle Tolgay Ali Arslan, Koray Günter ve Kaan Ayhan'la ilgili çalışmalar var; her an her şey olabilir.

Ben 1 Aslanım ‏@ben1aslanim30s

BUGÜNE DAİR • 5 | Ömer Toprak ve Hakan Çalhanoğlu çok zor ama sürprizlere açık transferler. Beklentiye girmemek, olmazsa da üzülmemek lazım.

Ben 1 Aslanım ‏@ben1aslanim40s

BUGÜNE DAİR • 6 | Stoper transferi için; mutlu olacağımız kanımca yabancı ve çok kaliteli bir isim alınacak. İnanın hiçbir tahminim yok.==>?

Ben 1 Aslanım ‏@ben1aslanim32s

BUGÜNE DAİR • 7 | Büyük Galatasaray Taraftarı için bugünden itibaren hergün; hareketli, gururlu, mutlu ve olumlu haberlerle dolu geçecek.

Bu kim hangi duyumu tutmuş şimdiye kadar?

Sen git premier ligde takımını şampiyon yapmış adamı getir sonrada önüne hakaret eder gibi vasatın vasatı Veysel'i koy. Zabaleta micah richards maicon üçlüsünü aynı sezon görmüş adamı veysel kesmez. T.D olarak Mancini'yi alıyorsan transferlerinde o kalitede olmalı.

Arkadas, anlamiyorsunuz heralde: alternatif yok.

Veyseli alma, Ahmeti alma Mehmeti alma.

E kimi alalim ozaman.

Eger Veyseli almak hakaret ise, Sabriyi oraya tek alternatif olarak birakmak mancininin yüzüne tükürmek demektir.

Veyseli alabiliyorsak alinmali ve oraya bosuna yabanci kontenjani harcanmamali.

bu kadar basit!

Burak Yılmaz'a Dortmund kancası

Borussia Dortmund'un Polonyalı golcüsü Lewandowski'yi Bayern Münih'e kaptırmasının ardından yıldız golcünün yerini Burak Yılmazi le dolduracağı iddia edildi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt