Sabah 6da mektebim var niye uyuyamiyorum
Oglen 3 saat uyursan . .
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sabah 6da mektebim var niye uyuyamiyorum
O nasıl mantık ? O zaman hiç katılmayalım. Nasıl olsa bi yerde eleneceğiz. Önemli olan gidebildiğimiz yere kadar gitmek. Şahsen ben iki sene üst üste Avrupa'nın en iyi 8 takımı arasında yer almayı daha çok isterim.
Chalsea kurayı çektiğimiz tarih de kötüydü evet ama yükselen grafikleri var bence, artı hocaları çok üst düzey ,İngilizlerin kötüsü olmaz ama bence manu daha iyi olurdu hakaten bitikler...
Oglen 3 saat uyursan . .
34cimbom34 @34cimbom3414m
Galatasaray Yönetiminin hem Tarık hemde Veysel için imza attırdığı söyleniyor ya anlaşacak 2 kulup yada sezon sonu bedavaya gelecekler.
Istedigin topcuyu transfer et fenew hakemleri transfer etmis zaten . Azize gerekirse 20 sene yatar yine de sikesini yapar . Bence Chelsea'yi elemek daha onemli .
Ne için ?
Bence de aldık tarığı bu çocuk bize gelicek...
Kadro kalitesini arttıracak değil alternatif olacak transferler yapılıyor gibi. Ama sezon sonu mutlaka tekrar yüksek kalibreli oyunculara dönüş yapılmalı.
Revizyon demesekte 11 oyuncuları da sorunlu bu takımda bazı mevkilerde. Gidecek oyuncuların durumuna göre şu an almadığımız veya alamadığımız Hakan, Ömer, Mevlüt gibi oyuncuları almaya çalışmalıyız.
Gerçekçi olursak ne Hakan'ı ne de Ömer'i alabiliriz. Şahsen ben oyuncuların yerinde olsam Türkiye ligine gelmem. Tam gelişim dönemleri ve biz genç oyuncuları pişirmek konusunda çok zayıfız. O yüzden ne pahasına olursa olsun Federasyon'u al aşağı etmek için uğraşılmalı. Ve yabancı sınırlamasını kaldıracak kaldırmasa bile 6+4 e çevirecek o da olmadı eski haline 6+2 ye getirecek bir adamı federasyon başkanı yapmalıyız.
Gerçekçi olursak ne Hakan'ı ne de Ömer'i alabiliriz. Şahsen ben oyuncuların yerinde olsam Türkiye ligine gelmem. Tam gelişim dönemleri ve biz genç oyuncuları pişirmek konusunda çok zayıfız. O yüzden ne pahasına olursa olsun Federasyon'u al aşağı etmek için uğraşılmalı. Ve yabancı sınırlamasını kaldıracak kaldırmasa bile 6+4 e çevirecek o da olmadı eski haline 6+2 ye getirecek bir adamı federasyon başkanı yapmalıyız.
Biyolojik saatin izdirabina koydum resmen. Neyse bana bisey olmaz.
Kardes birak mourinho bebesini korkma o adamdan 1 0in ustune yatan adam o geceriz cok rahat ama sonrakinde munih gelirse +18
Bence Amrabat oynarsa eleriz .
Gerçekçi olan biz olursak alırız da onlar olursa olmaz o iş tabi. Kaçırsak mı ne yapsak 80'ler reloaded.