Efe Karayel
Kırmızı Üye
- 12 Temmuz 2012
- 1.971
- 0
- 856
Başkanın işi gücü yok, bjk sitesine açıklama mı yapacak..
Şahsen bir işi gücü yok, boşboş konuşmayı sever kendisi ama bu siteye de konusmamıstır diye düşünüyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Başkanın işi gücü yok, bjk sitesine açıklama mı yapacak..
Pazarliga pay vermeden bitiriceksin adamlar hakliydi o konuda parayi fazla veren kulup alir oyuncuyu.Simdi amrabati 3 veren kulube mi satarsin 5 veren kulube mi ?
Pazarliga pay vermeden bitiriceksin adamlar hakliydi o konuda parayi fazla veren kulup alir oyuncuyu.Simdi amrabati 3 veren kulube mi satarsin 5 veren kulube mi ?
Ya baskan bırak dostlugu felan,millet anamızı aglatıyor hala dostane mostane diyosun,güclü adamsın bas parayı al bu mantıkla yerli topcu alamayacagız,ona talip olduk o öyle dedi cekildik bu bunu yaptı vazgectik,oyunu kuralına göre oynayalım bizde artık,bırakalım su dostluk ayaklarını
olm bana bakın bugün transfer yapın şuraya...zaten kişisel hayatta herşey tepetaklak tek ve büyük sevdam Galatasaraydan iyi haberler getirin buraya
Kazik mi yiyelim ? Sezon sonu sozlesmesi biticek oyuncuya 3.5 m € verirsen bu isin sonunu getiremezsin
Zaten işi bitirmiştik bir gün öncesinden söz vermişlerdi.Haklı mı? çıktılar şimdi.Amrabatı söz verdiysem 3 e satarım.
Soner'cim nasılsın? Transfer dönemi harici pek göremiyoruz seni.. Nerelerdesin?
Sent from my iPhone using Tapatalk 2
ya ne kazıgı be kardesim,adam 2 topcu icin 2,5 milyon avro istiyorum diyor,ver al yani ne var,salih e 4 milyon diyolar,sacma sapan paralar,verme tamam ne yapacaksın böyle nereye kadar ona vermiyoruz rakibe gidiyor buna vermiyoruz öbürüne gidiyor,para harcayacaksın makul düzeyde olmak kaydıyla
Sakin ol renktasveysel bizi sampiyon yapmaz.Adam olsaydikta sezin basi hakan calhanoglunu,Alperi alsaydik.Sezon sonuna kadar bu sag bekler goturur bizi
fenalardayım kardeşimhayatın hani en zor dönemini yaşıyorum galiba ! ilerde belki dahada zorlu günler görecğizdir belki allah ömür verirse ama iş yok güç yok nereye başurduysam olmadı... öyle sıkıntılı sancılı bir dönem işte
sampiyon yapar demedim zaten,ama bu adamlara da ihtiyac var,kadro yaslı yerli oyuncu yok,bi sekilde yerli ve genc oyuncuları kadroya katmamız lazım,veysel-tarık göze batan topcular oldugu icin diyorum zaten yoksa aman aman topcular degiller ama ligin iyileri iste yapacak bisey yok,hedef adamlar onlar haliyle
Bu isler oyle sozle mozle donse keske aldigim 5 m€ ile 3 m€ luk oyuncudan daha iyi transfer yapabilirim soz alcaklarina satin alsaymis bizimkilerde.