Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türkiye'deki adı geçen yerlilerde bence öncelik şu şekilde olmalı.

1) Veysel

2) Tarık

3) İshak

4) Salih

ilk 3 ismin takıma katkısı olabilir ama Salih'i hiç beğenmiyorum umarım almayız.

Güzel kardeşim düşüncene saygılıyım ama bence yanlış düşünüyosun.Para herşey değildir ki Türkiye de en fazla para kazanan 2 kulüpten biriyiz zaten amaçlarıda Fenerbahce ye zamanında yaptıkları sömürmek.2001-2010 arası Fenerbahce bizden fazla para kazanıyordu ve kadrosu bizden iyiydi ama Türk oyuncuları hep ezeli rakiplere kaptırmamak için harvurup harman savurdu yanlış yatı bugün sponspor arıyorlar.Sense Şampiyonlar ligindesin.Türk oyuncu her zaman bulunur az bulunur ama bulunur.Önemli olan çakallara para yedirmemek.

Cakallara sen yine para yedirme zaten o onemli degil ki bende diyorum zaten cakallara para yedirmeyelim diye ama Eskisehire kizamazsin Gs nin teklifi az diyo adam tak fener geliyo istedigi parayi veriyo.Soyle olsa kiz eyvallah snde fenerde ayni parayi ver o gitsin soz vermesine ragmen fenere satsin o zmn gel beraber kufur edelim

Tarik i alalim. Veysel den bi cacik olmaz.

Bugün 19:07'de telles açıklanacak. Haberiniz olsun..

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Burak i takip eden Celtic olmasin :DD

Veysel de düz futbolcu, Salih de düz futbolcu. Aralarinda daglar kadar fark yok.

Veysel 27, Salih 22 yasinda. Yasi itibariyle Salih´i tercih ederdim acikcasi.

Üstelik saglam cocuk bu Salih :)

[media]https://www.youtube.com/watch?v=pM2AV8xV9BY[/media]

Veysel temmuz 1988, Salih temmuz 1991 dogumlu aralarinda nasil 5 yas var merak ettim. Boyle kelime oyunlari yapmayalim bence :)

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

alex telles
atki.gif

https://inciswf.com/tripgj9.swf

Transferde kesin birsey yok kesin olan birsey herkese teklif yapıp herkesin teklifimizi düşünüp degerlendirdigi...

Veysel temmuz 1988, Salih temmuz 1991 dogumlu aralarinda nasil 5 yas var merak ettim. Boyle kelime oyunlari yapmayalim bence :)

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

:) Yasi gectim, ikisinin arasinda cok fark yok yinede bence. Veysel de öyle müthis bir bek degil. Düz bir bek.

Skor, asist vs. genelde hic katkisi yok. Salih de öyle. Benim icin farketmiyor acikcasi.

Bu ismi gecen bütün yerli futbolcular öyle cok önemli futbolcular degil acikcasi.

Alternatif kadroyu biraz genisletmek icin cabaliyoruz iste.

Hicbiri Selcuk, Burak, Hamit gibi direk oynayacak oyuncular degil acikcasi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt