Aydın Aslan
Berlin Panteri
- 24 Kasım 2008
- 42.412
- 23.651
- 2.698
bu pembe şeritler ne demek oluyor
Sabit konu başlıkları kırmızı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu pembe şeritler ne demek oluyor
kaan(schalke) ve koray(dortmund) hiç izleyen, bilen var mı? bizim ilk11 için yeterli mi, kaldırabilirler mi.. ben çok yetenekli olduklarını duydum ama tecrübe yok..
Yılmaz Vuralı transfer etmişiz H.O
Bundesliga 2´de hic Türk oyuncu yok mu yahu? Bek filan oynayan? Kapin gelin. Olcay bile adam oldu, kendini süperstar saniyor. Ugrasmayalim Süper Lig kulüpleriyle.
kaan(schalke) ve koray(dortmund) hiç izleyen, bilen var mı? bizim ilk11 için yeterli mi, kaldırabilirler mi.. ben çok yetenekli olduklarını duydum ama tecrübe yok..
yahu yeri değil ama GSTV artık canlı yayın yapmıyor mu Dailymotion'da
bilginiz var mı ???
yahu yeri değil ama GSTV artık canlı yayın yapmıyor mu Dailymotion'da
bilginiz var mı ???
Büyük ihtimal ihtimal dahilindeki oyuncular içinde en ucuza gelecek olan Salih. Tarık ile Veysel'in yine bir şekilde katkısı olabilir ama Salih'i anlamakta güçlük çekiyorum cidden. Sanırım Başkan Bjk araya girdiği için Tarık'tan vazgeçtik demiş. Öyle bir şey yaparlarsa büyük hata ederler.
İzlemediğimden soruyorum. Bu Alparslan'ın özellikleri nedir?
ne salih ne Veysel nede tarık bizim çapımızda aradığımız oyuncular değil, şu an elimizde bir sürü çöp var kimse bunları almak bile istemiyor bu oyuncularda aynen elimizdeki çöplerden... süper ligde bir tek Ahmet calık var almamız gereken sağbek ise Alpaslan Öztürk belcikadan..
ne salih ne Veysel nede tarık bizim çapımızda aradığımız oyuncular değil, şu an elimizde bir sürü çöp var kimse bunları almak bile istemiyor bu oyuncularda aynen elimizdeki çöplerden... süper ligde bir tek Ahmet calık var almamız gereken sağbek ise Alpaslan Öztürk belcikadan..
GALATASARAY.COM | Galatasaray SK Resmi Medya Portalı var baktım saat tutuyor canlı sanırım
Yapıyordu ama şimdi baktım bir sıkıntı var orada.Sürekli aynı gösterim var.
GALATASARAY.COM | Galatasaray SK Resmi Medya Portalı bu linkten de izleyebilirsin.