Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kaan(schalke) ve koray(dortmund) hiç izleyen, bilen var mı? bizim ilk11 için yeterli mi, kaldırabilirler mi.. ben çok yetenekli olduklarını duydum ama tecrübe yok..

kaan daha teknik ,koray daha sert oyuncu ,alman genç millilerde cok başarılı olan oyuncular, kaanın gol ortalamsı cok yüksek.. ikiside 10 numara olur...

Yahu ne salih ne de Veysel

Alın İshak ile Tarık'ı yeter

tabi bir de Telles'i

Büyük ihtimal ihtimal dahilindeki oyuncular içinde en ucuza gelecek olan Salih. Tarık ile Veysel'in yine bir şekilde katkısı olabilir ama Salih'i anlamakta güçlük çekiyorum cidden. Sanırım Başkan Bjk araya girdiği için Tarık'tan vazgeçtik demiş. Öyle bir şey yaparlarsa büyük hata ederler.

ne salih ne Veysel nede tarık bizim çapımızda aradığımız oyuncular değil, şu an elimizde bir sürü çöp var kimse bunları almak bile istemiyor bu oyuncularda aynen elimizdeki çöplerden... süper ligde bir tek Ahmet calık var almamız gereken sağbek ise Alpaslan Öztürk belcikadan..

-------d.drogba---------

bruma-w.sneijder-hajrovic

------melo--selçuk-------

telles-semih---T1------T2

-------muslera-----------

T1 - koray günter, kaan ayhan, gökhan zan..

T2 - tarık çamdal, alparslan öztürk, veysel sarı, salih dursun..

sanki takımımzdakiler çok iyi de salih'i umut'u veysel'i beğenmeyenler var

Yetenekli bayan ve erkek futbolcularımızı evlendirerek, bir kaç nesil sonra sağlam Türk futbolcular ortaya çıkarabiliriz aslında.

İzlemediğimden soruyorum. Bu Alparslan'ın özellikleri nedir?

Fizigi yerinde, bindirmeleri etkili, sutlari da iyi. Avrupa´da yetismis bir sag bek.

Yani adi gecen isimlerle karsilastirdigimda, bana en uygun isim gibi geliyor Alparslan.

Iste durumunu bilmiyorum. Transfer oldu mu olmadi mi hic haberim yok

[media]https://www.youtube.com/watch?v=72Yc0FF1eSE[/media]

ne salih ne Veysel nede tarık bizim çapımızda aradığımız oyuncular değil, şu an elimizde bir sürü çöp var kimse bunları almak bile istemiyor bu oyuncularda aynen elimizdeki çöplerden... süper ligde bir tek Ahmet calık var almamız gereken sağbek ise Alpaslan Öztürk belcikadan..

bence tarık çamdal ve ishak doğan bizim takımda iş görür. en azından yedek kulübesi sağlam olur. ben bu iki oyuncuyu beğendim. kesinlikle iyi iş çıkarmış oluruz. salih dursun, serdar aziz, giray kaçar gibi isimler ise seviyemizi düşürür. bunları beğenmiyorum. alpaslan ı çok övüyo herkes. alırız inşallah. ahmet çalık nerde oynuyor?

Yeterli olmadıkları aşikar ama en azından Sabri'den çok daha iyiler, ligte bizi idare ederler diye düşünüyorum. CL'de zaten Eboue'yi kesebilecek adam yok ligte.

Alparslan Öztürk'ün biraz istatistiklerine baktım. İlk başta sağ kanat başlamış,sağbek devam etmiş. Sonra ön libero olarak devam etmiş ve Standart L. de ön libero ve sağ kanat olarak oynuyor. Çok fazla sarı kart görmüş.Hamle sıkıntısı var gibi.

Sinyor terim konuşuyor

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt