Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne Veysel Ne Tarık Galatasaray Çapında Oyuncular Değil. Şuanda Bu Takıma Sağ Bekte Gökhan Gönülden Başka Türk Oyuncu Oynayamaz Onuda Fenev Bırakmaz,kendide gelmez.

hiç transfer yapmasak daha iyi olacak gibi , paraları di maria balotelli ve terrye sakla başgan

Çeptalk

Amrabat Galatasaray tarihinin en kazık transferidir maliyet ve katkı olarak.

Hayatımda Amrabat kadar kazma, tabiri caizse kütük bir futbolcu görmedim.

Defol git, uğraştırma bizi. Dany de daha imzalamadı

Bu amrabat ve dany daha ne bekliyolar anlamadım, sıkıntı çıkartmak mı amaç

Lanet olsun her transferde döneminde olduğu gibi şu yabancı kuralına ve savrulan milyonlarca €'ya üzülüyorum bir taraftar olarak..

Yiğit Gökoğlan

Sercan ikisine ödenen maliyet 7 milyon € sadece bonservislerine ve biz o parayla Dünya'nın sayılı oyun kurucularından Wesley'i takıma kazandırdık..

Şaka gibi ya..

Gerçekten birileri nemalanıyor bu işten,menajerler mi diyim para yiyen kulüp başkanlarımı kim varsa bu çarkın içinde kesinlikle kazançları var..

Yoksa mantıklı bir futbol adamı buna izin vermez,o kadar berbat bir federasyonumuz var ki çağdışı faşizan düşünceyle futbola bakan,adama soruyorlar Ab statüsü gelmesi için Arda İspanya'da İspanyol vatandaşı statüsünde oynuyor diye,''Yabancı mezarlığına dönmesin'' diyor,o laf bundan 10 sene önceydi şimdi bak..

Leverkusen'de hayranlıkla izlediğimiz Gekas Konya'da oynuyor abi,dönemin en parlak sağ beklerinden olarak gösterilen Cicinho Sivasspor'da oynuyor eskide kaldı o yabancı mezarlığı terimleri..

Ama işte beynini güncellemeyen yeni çağa ayak uyduramayan zihniyetler yüzünden Bruma gibi pırıl pırıl oyuncumuzu izlemekten mahrum kalıyoruz keza diğer takımlarda genç oyuncu transferine yatırım yapamıyor bu sadece bizim değil herkesin sorunu,olaylara günlük bakan bugün lidersem sorun yok diyen Aziz Yıldırım 2 sene önce ''yabancı sınırı kalksın'' diye her yerde ağlıyordu noldu şimdi..

Hayır biz bu sene şampiyon olsak seneye yabancı sınırı kalkar bu ülke böyle bir ülke..

tumblr_mh5cds6HnV1r2xfxpo1_500.gif
tumblr_mh5cds6HnV1r2xfxpo1_500.gif
Ağlıyor mu gülmemek için kendini zor mu tutuyor anlamadım :D

tam tersi müdür ahan da böyleydi.

Özledik reisi hele konyada attığı gol akillara zarar

Envoyé de mon GT-N7100 en utilisant Tapatalk

Ekli dosyalar

• uploadfromtaptalk1389194331902.webp
    uploadfromtaptalk1389194331902.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 91
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt