Soner Özay
Aslan Üye
- 19 Temmuz 2010
- 9.927
- 44
- 1.183
lan olm ne kadar geyik merağınız var ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o zaman önemli bir pürüz var demek. hayırlısı ama zaten benim kalbim rieradan yana. gelemzse üzülmem.
insanların düşünce yapıları hakkında hüküm verme işini tek mesaj üzerinden yaparsan anlamazsın tabi , bundan önce oyuncuların geç kalmaları veya izin alma durumlarıyla ilgili yaptığım yorumlarla ilgili de en ufak bilgin yok şüphesiz, 2009da lincoln antalyaya gelmediğinde bile asıp kesmedik merak etme , şu aşağılayıcı üslubunu düzeltmeni diliyorum en kısa zamanda, he bana koymaz çok da tın ama yarın öbür gün tahammülsüz insanlarla uğraşmak zorunda kalırsın
Çeptalk
Ya hadi ağlattı diyelim, baktı ki kız kötü durumda keseceksin orada yayını. Zorla işkence etmişler resmen.
Liverpool, Arsenal & Manchester United, all prepared to pay Diego Costa's £40m buyout clause. [Graham Hunter]
Lpool Arsenal United hepsi Costa'nın 40 m poundluk serbest kalma bedelini ödemeye hazırmış. Bakalım hangisine gidecek.
Transfer konuşuluyo zaten Gs tv'ye eleman bakıyoruz.