Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
images

bugün canlı yayında ağladı bu bayan arkadaşımız. reklamlarada girmiyolar sonra programı bitirdiler

Liverpool, Arsenal & Manchester United, all prepared to pay Diego Costa's £40m buyout clause. [Graham Hunter]

Lpool Arsenal United hepsi Costa'nın 40 m poundluk serbest kalma bedelini ödemeye hazırmış. Bakalım hangisine gidecek.

[attachment=6497:File.jpg] böyle bir hatuna bunlar nasıl yapılır yaaa!!!:mad-49::mad-49::mad-49:

Ekli dosyalar

• File.webp
    File.webp
    34 KB · Görüntüleme: 249
insanların düşünce yapıları hakkında hüküm verme işini tek mesaj üzerinden yaparsan anlamazsın tabi , bundan önce oyuncuların geç kalmaları veya izin alma durumlarıyla ilgili yaptığım yorumlarla ilgili de en ufak bilgin yok şüphesiz, 2009da lincoln antalyaya gelmediğinde bile asıp kesmedik merak etme , şu aşağılayıcı üslubunu düzeltmeni diliyorum en kısa zamanda, he bana koymaz çok da tın ama yarın öbür gün tahammülsüz insanlarla uğraşmak zorunda kalırsın

Çeptalk

Ben nerden biliyim 2009da yaptığın yorumu 2009da üye değildim ben o yorumun üzerine konuşuyorum. O yorumun ironi olduğunu nasıl anlamamı bekliyorsun merak ediyorum. 3 nokta koyunca ironi mi yapmış oluyorsun? Aşşağılayıcı bir üslubum filan da yok. Futbolcuların yarım gün 3-4 gün izin yaptığını duyunca hemen herkesi eleştiren, florya çiftlik olmuş diyen insanlardan gıcık kapıyorum. Bu kadar basit. İroni yaptığınızı belli ederseniz ortada bir problem kalmaz.

Nasıl bir ülkede yaşıyoruz ya, Marca'yı telafuz edemediği için bir insan ağlatılır mı?

Liverpool, Arsenal & Manchester United, all prepared to pay Diego Costa's £40m buyout clause. [Graham Hunter]

Lpool Arsenal United hepsi Costa'nın 40 m poundluk serbest kalma bedelini ödemeye hazırmış. Bakalım hangisine gidecek.

Arsenal'a gitmezse kariyerini bitirir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt