Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya Sabri'ye şimdiye kadar hep sahip çıktım arkasında durdum sırf Galatasaray'a olan aşkı için ama yok abi haketmiyor bu sevgiyi. Galatasaray aşkı eyvallah, Galatasaray sevgisi eyvallah! Ama gerçekten aşıksan Galatasaray'a gerektiğinde sevdiğin için gitmesini bileceksin! Kaç kezdir sözleşme hakettiği için değil sırf duygusallıktan zaaftan imzalanıyor. Sabri bu duygusal zaafı kullanıyor. Bazen bu takım için oynamak ne kadar hizmetse, klübün önünü açmak da hizmettir.

Sabri'yi futbolundan dolayı değil takımın önünü açmadığı için. Yöneticilerin kendi geçmişine olan saygısını kullanan bir oyuncu olduğu için kendisinden buz gibi soğudum. Özellikle Galatasaray taraftarlarının bir çoğunun asgeri ücretle yaşadığı ülkede, 1milyon doları euroyu herneyse yıllık 3 trilyonu yöneticilerin vefa duygularını kullanıp götüren insan Galatasaraylıyım demesin!

Kimsenin parasında pulunda gözümüz yok eyvallah ama karısının Ferrarisinin aynasını açamadığı Park Valesinin açmayı gösterdiği anı izleyince ve Sabrinin kaç yıldır kendisini Galatasaray'a kambur yaptığını görünce inanın Galatasaray'dan bile soğuyasım geldi.

GİT ABİ GİT GEÇMİŞ İÇİN TEŞEKKÜRLER (3-5 SENE ÖNCESİNİ KASTEDİYORUM) YOLUN AÇIK OLSUN GİT! GİT DE ARTIK GALATASARAYLILIĞINI GÖRELİM...

Galatasarayın bağrından çıkan Aydınları vs hiç söylemiyorum bile. Çıkmaz olaydınız... Belki sizin yerinize geçebilecek kaç tane yeteneği öldürdünüz alt yapıdan!

Emrah Bassan, Sefa Yilmaz, Umut Gundogan alinilabilir lokal orta saha oyunculari.

Başkanım sen o 6 Milyonu peşin ver biz sana elimize geçtikçe öderiz klüp olarak .. :)

Solbekle kafayı bozdum ben..

tellese uçağa binerken sen gelme ulan ayı dediler herhalde adamın açıklanmasını beklerken olaya bak :asd:

Bir transferde sıkıntısız olsun arkadaş.Hep bir sıkıntı çıkarıyor medya yada gerçekten var

telles instagramında bi foto koymustu geliyorum diye dimi,yoksa koymamısmıydı

düşündükçe deliriyorum izet tr pasaportunu alacak başka bir açıklaması yok bunun ulan bir adam 2 cl maçı için alınırmı

Hajrovic = yerli

Allahim lütfen :016:

Valla sezon sonuna kadar sinirlama konusunu bile düsünmem. Sinirlama yok olur benim icin.

manciniyede acıyorum arkadaş nerden geldim bu saçma düzene diyordur o kadar çok kaliteli stoper kanar orta saha bek varki yabancı ama sınırlama var diyorsun adama adam mecburen trnin çöplerini sunuyor listede şimdi kim gelirse gelsin tr den iyi oynamadığı zaman hemen ihale manciniye yıkılacak mancini transferi olacak

Onur

Salih Semih Tasci Telles(Tarik)

Bruma Melo Selcuk(Matic) Nani

Sneijder

Balotelli

2014/2015 sezonuna boyle bir kadromuz olsa nefis olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt