Ya Sabri'ye şimdiye kadar hep sahip çıktım arkasında durdum sırf Galatasaray'a olan aşkı için ama yok abi haketmiyor bu sevgiyi. Galatasaray aşkı eyvallah, Galatasaray sevgisi eyvallah! Ama gerçekten aşıksan Galatasaray'a gerektiğinde sevdiğin için gitmesini bileceksin! Kaç kezdir sözleşme hakettiği için değil sırf duygusallıktan zaaftan imzalanıyor. Sabri bu duygusal zaafı kullanıyor. Bazen bu takım için oynamak ne kadar hizmetse, klübün önünü açmak da hizmettir.
Sabri'yi futbolundan dolayı değil takımın önünü açmadığı için. Yöneticilerin kendi geçmişine olan saygısını kullanan bir oyuncu olduğu için kendisinden buz gibi soğudum. Özellikle Galatasaray taraftarlarının bir çoğunun asgeri ücretle yaşadığı ülkede, 1milyon doları euroyu herneyse yıllık 3 trilyonu yöneticilerin vefa duygularını kullanıp götüren insan Galatasaraylıyım demesin!
Kimsenin parasında pulunda gözümüz yok eyvallah ama karısının Ferrarisinin aynasını açamadığı Park Valesinin açmayı gösterdiği anı izleyince ve Sabrinin kaç yıldır kendisini Galatasaray'a kambur yaptığını görünce inanın Galatasaray'dan bile soğuyasım geldi.
GİT ABİ GİT GEÇMİŞ İÇİN TEŞEKKÜRLER (3-5 SENE ÖNCESİNİ KASTEDİYORUM) YOLUN AÇIK OLSUN GİT! GİT DE ARTIK GALATASARAYLILIĞINI GÖRELİM...
Galatasarayın bağrından çıkan Aydınları vs hiç söylemiyorum bile. Çıkmaz olaydınız... Belki sizin yerinize geçebilecek kaç tane yeteneği öldürdünüz alt yapıdan!