Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
brumayı kiralamak mantıklı olur zaten oynayamıyor tr kupasındada kendini geliştiremez zaten

He sunu, millete bi anlatabilsen. Brumanin simdi bir takimda her hafta oynamasi lazim, kendini gelistirmek icin. Bizde ne yazikki her hafta zaman bulamiyacagina gore en iyisi bi yerde sene sonuna kadar pissin biraz. Hollanda liginde mesela. Hollanda liginin tozunu attirirdi.

Feyenoord'a gelseydi keske maclarina giderdim. Ajax, Twente , Psv , Feyenoord da staj iyi olurdu yani

Ne oluyor la her seyi bombok etmisler.

amrabatta hiç karakter yokmuş geldiğinden beri ileri gitmemekle birlikte sürekli geri gittin en önemli özelliğin hızını bile öldürdün satmakta değil 6 aylığına kiralamak istiyorlar kiralamak istedikleri yerde mardin felan değil antalya şehir olarak güzel kulüp iyi niye inatçılık yapıyorsun

Her gün yeni transferleri teker teker açıklayacağız dersen, her yerden sorun çıkartırlar.

Hastamısınız be kardeşim.Ben Bruma,Sneijder vs var diye maçları izliyorum.Her hafta Aydın,Sabri'yi filan mı çekecez.?

He sunu, millete bi anlatabilsen. Brumanin simdi bir takimda her hafta oynamasi lazim, kendini gelistirmek icin. Bizde ne yazikki her hafta zaman bulamiyacagina gore en iyisi bi yerde sene sonuna kadar pissin biraz. Hollanda liginde mesela. Hollanda liginin tozunu attirirdi.

Feyenoord'a gelseydi keske maclarina giderdim. Ajax, Twente , Psv , Feyenoord da staj iyi olurdu yani

Hollanda liginde ne işi var kardeş kiralamak istiyorsalar gitsin EPLde yüksek seviye'de oynasin.

Sunderland, Hull gibilerde kesinlikle ilk 11e girer.

saldırmayın ama bu telles hiç içime sinmiyor

6m€ bonservis yıllık 1m€ dan 4 yıl desek toplam 10m€ ya çok dahha kaliteli biri alınamaz mı?

Danyide,Amrabatıda ıslak sopayla döveceksin. Ulan istenmiyorsunuz 3 kuruş için ne hala duruyorsunuz ? Nasıl çıkacaksınız o taraftarın karşısına ?

Brumayi turkiye liginden bir takima kiralayacaklarsa kufur ederim buna. Antalyasporda 17 mac oynamaktansa drogba ile sneijder ile antrenmana cikmak turkiye kupasinda oynamak daha cok gelistirir brumayi

Asaletin Yeter´e göre Veysel kesin olarak Galatasaray´da. Devre arasinda mi sezon sonunda mi gelecegi 1-2 güne belli olurmus.

Onun disinda Tarik´tan kesin olarak vazgecmisiz. Salih ve Umut´la transferi kapatacakmisiz. Ha bide belki Telles iste.

isler karisik :)

Telles = Kulubune parasi odenmesinde sorun cikmis

Tarik Camdal = Vazgecilmis

Veysel = Kesin olarak bizdeymis , deevre arasi mi yoksa sezon sonu mu bir iki gunde netlesecekmis

Salih & Umut = Alinip transfer kapatilacakmis

Bruma = Italyada bir kulube kiralanacakmis gorusmelere suruyormus

Supriz = Yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt