Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TÜRK PASAPORTUNU İSTİYORUM”

“Baba tarafım Türk olduğu için birçok aile mensubum Türkiye’de yaşıyor ve bu benim için avantaj olacak. Şu anda 2 pasaportum var, İsviçre ve Bosna-Hersek. Tabii ki Türk olmayı da isterim. Bosna ile Türkiye arasında benim için hiçbir fark yok. Türk pasaportunu da tabii ki istiyorum.”

Hajrovic

Ambrabattan kiralama bedeli almayi gectim,maasinin bir bölümünüde bize ödetirler,bu anadolu kulüpleri alayi gavad

O kayseri başkanının ben ta !

Amrabat,defol git lan,istemiyorum seni bu takımda,FAYDASIZ!

Brumanın kiraya verileceğine ihtimal dahi vermiyorum.Bunu ancak bir APTAL yapar.

Karşılığında kim gelecek olursa olsun ;

Ceyhun

Yekta

Emre Çolak

Sabri

Aykut

Ufuk

Amrabat gibi faydasızların verilmesine hiçbirzaman karşı çıkmam.

Bu adamlar hiçbirzaman Galatasaray klasmanında bir oyuncu olmadılar,olamadılar,olmayacaklar da..

Mehmet Ayan ‏@mehmetayan751 dk

Umut Gündoğan Galatasaray flörtü sona erdi. Umut'un ilgilileri yarın öğlen İSTANBUL'a geliyor. 550.000 euro artı Serdar Eyilik karşılığı...

Umut, Galatasaray'lı olacak. Buca, İsmail Berk Ünsal'ı GS'dan kiralık olarak istemedi; mallığına istedi. GS, vermeyecek gibi görünüyor.

Umut Gündoğan için Kayserispor 2 milyon TL masaya koydu; oyuncu Galatasaray'a gitmek istedi.

umut u cok begenıyorum ıns gelır

sorun teminat mektubundaymış banka işleriyse sorun çözülür rahat olun

Bu teminat zımbırtısı yüzünden Chedjou transferinde de bir açıklama falan olmuştu.

ya bu ibraam ortalıgı pis karıstırdı,söyledikleri dogru degilse kaptsın o tibitırı,ana avrat sövecem

Burcu ntvspora donmus yeni gordum.

SM-T210 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Baskan Alex Telles isini yarin bitirmeli. Gerekirse cebinden ödesin, bizi ilgilendirmez.

Konusuyor konusuyor, gazi veriyor, sonra vazgeciyor. Yok öyle artik.

Alex Telles´i istiyoruz aga

Aziz üstel alp yalman Ömere giydiriyorlar habertürkü açın

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eğer yazılanlar doğruysa Amrabat'ı yarım sezon kiralık verip üzerine 1-1,5 milyon vererek Salih'i alabiliriz.Diğer türlü Ceyhun-Yekta kesinlikle verilmemeli özellikle Engin'in de gittiğini ve Hamit'in hala sakat olduğunu düşünürsek 3 kulvarda Selçuk-Melo ne kadar dayanabilecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt