Hakan Delikanli
Ulubatlı Souness
- 20 Ocak 2011
- 39.467
- 998
- 1.598
La böyle yönetici yada menejer mi olur yahu? Ya birak ya![]()
Ahaha sesli güldüm
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
La böyle yönetici yada menejer mi olur yahu? Ya birak ya![]()
Amrabat sen ne yüzsüz bir herifsin be.
Düş artık yakamızdan yetenek fakiri herif
bu ibonun sülalesine saydırasım var. sürekli felaket tellallığı yapmak hoşuna gidiyor. tüpçünün uşağı
Bu Amrabat'a taraftar neden tepki göstermiyor? Burak'ı gram sevmem ama o adama tepki göstereceğinize şuna gösterinde gitsin kurtulalım.
Habertürk'te Ömer Çavuşoğlu baya saçmalıyor
Ömer Çavuşoğlu: "Cemaatin Federasyon (TFF) İmamı, GS'li Lütfi Arıboğan!"
Renktaş abartmayın ya, Galatasaraylı taraftarlara yakışmıyorGelsin diye yalvarıyordu forumun %80i 90ı... Adam geldi şimdi git yetenek fakiri diye bağrılıyor zaten gidecek ama abartmayın...
Geldiğinde hiç sevinmemiştim.
Aziz Üstel twitterdan sallıyordu fenerlilere . Şimdi bir bakıyorum adama ömer çavuşoğludan daha fanatik fbli çıktı . Neredeyse fb şike yapmamıştır diyecek .
Yağız Burak @Senfo101 sa
Grasshopper S.Direktörü Rapic: Türklere engel çıkarmadık çünkü bu transfere doğru yaklaştılar. Çok keyifliydi.
Yağız Burak @Senfo101 sa
Grasshopper S.Direktörü Rapic: Galatasaray bu transferde bizi her yönden tatmin etti, çok kolay oldu. Umarım başarılı olurlar.
Yağız Burak @Senfo101 sa
Grasshopper S.Direktörü Rapic: Türklere engel çıkarmadık çünkü bu transfere doğru yaklaştılar. Çok keyifliydi.
Yağız Burak @Senfo101 sa
Grasshopper S.Direktörü Rapic: Galatasaray bu transferde bizi her yönden tatmin etti, çok kolay oldu. Umarım başarılı olurlar.
Hehehe öyle demese kanala çıkarmazlar