- 16 Haziran 2010
- 204.349
- 156.531
- 6.838
He onlar da senin için alacaklar yani![]()
Kiramazlar beni
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
He onlar da senin için alacaklar yani![]()
Kiramazlar beni![]()
Bülent Tulun bu şekilde bir görüş bildiremez, yap denen transferi gidip bitirir. Görevi budur. Onu diyecek olsa Yiğit'e, Amrabat'a daha nicelerine karşı çıkardı en başında. Shaqiri tamamen araya Munih'in girmesiyle elden kaçırdığımız bir transferdir.
30 milyon Galatasaraylı kulübe mail gönderelim messi alınsın diye nasıl fikir ?![]()
Hemen teklif yaparlar :cool:
millet eleştiri yapmak için yazıyor
Vay Soner abim nasılsın? Abi ikisinin çok iyi arkadaş olduğunu biliyorum.Dikkat edin hep riv riv yapıyorlar.Bu arada bir insan evladı olarak Çavuşoğlu ölse üzülmem.
Bence önce bildirim yaparlar![]()
Sağol kardeşim sen nasılsın? bu arada gerçekten ikisi akraba şaka yapmadım yani![]()
İyiyim kardeşim sen nasılsın?![]()
Bülent Tulun bu şekilde bir görüş bildiremez, yap denen transferi gidip bitirir. Görevi budur. Onu diyecek olsa Yiğit'e, Amrabat'a daha nicelerine karşı çıkardı en başında. Shaqiri tamamen araya Munih'in girmesiyle elden kaçırdığımız bir transferdir.
Irkçılık yapma![]()
Danışman değilmiki Tulun,futboldan anlamam diyen başkanımızın en güvendiği kişidir.![]()
Danışman değilmiki Tulun,futboldan anlamam diyen başkanımızın en güvendiği kişidir.![]()