Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğru Zapata da süper kaleci zaten.

+ Ribery bu adam döneminde elden kaçtı sanırım. Keza tutan tek transferiydi o dönemler. Bir de yanlış hatırlamıyorsam, Ledesma ile ilgili olduğumuzu yazarken gazeteler, Ne gerek var Ledesmaya, Ayhan mustafa sarp barış yeter gibi bir açıklaması vardı sanki.

Katkı neymiş güzel kardeşim sabah akşam transfer beklemek mi kusura bakma ama ben eşşek gibi 15 saat çalışıyrum hergün, sizler gibi gece tarılarına kadar transfer neden olmuyor diye yönetime sallamıyorum.

hem çok saçma burda beklemek sanki sizler bekliyorsunuz diye transfer yapılacak adamlar uğraşıyoprlar işte ne zaman şartlar uyarsa o zaman olur,haırlısı olanda formayı giyer.

ha bir de şu var Galatasaray'ın hangi yönetimi zamanında transferleri yaptı ki, siz bence oturun son akşam heyecanlanın.

hem de futbol transfer piyasası için bu kadar heyecanlanmayın,milyon dolarları götüren onlar onların aileleri bile sizin kadar sıkıntı çekmez bu transfer mevzusunda.

biz burda transfer bekliyoruz gelip takıma katkı yapsın takımdaki eksikler giderilsin diye bizene arkadaş dönen paralardan biz para konuşmaya değil Galatasaray konuşmaya geliyoruz

+ Ribery bu adam döneminde elden kaçtı sanırım. Keza tutan tek transferiydi o dönemler. Bir de yanlış hatırlamıyorsam, Ledesma ile ilgili olduğumuzu yazarken gazeteler, Ne gerek var Ledesmaya, Ayhan mustafa sarp barış yeter gibi bir açıklaması vardı sanki.

Kulübün başkanı Bülent Tulun değildi. Eğer kulüpte bir oyuncu parası ödenmediği için gidiyorsa orada tek suçlu başkandır, yönetim kurulu bile değil. Ribery olayı fiyaskodur.. 1 kaç kuruş için 30-40mdan olduk.

Ömer Cavusoglu: "Fenerbahce taraftari takima müthis katki saglayan taraftar, Galatasaray taraftari öyle degil"

:2aloh1:

Meali: Acayip saf bir taraftar. Düz atlet don çıkarsak alıyorlar. Böylece paranın gözüne vuruyoruz. Sorgu yok sual yok...

Galatasaray stadımızda kupa kaldırmış hiç önemi yok. Yine akın ediyorlar feneriuma. ne güzel işte. yiyoz yiyoz bitmiyor.

:rolleyes:

Kendisini sevmediğimi herkes bilir ki daha önce defalarca söyledim. Sadece insanların hakkının yenmesini sevmiyorum. Adamın yaptığı şeylere yapmadı demek saçmalık.

İyide yaptı dediğin şeyleri sen nereden biliyorsun? yada söylediği şeyleri?

Ribery transferini Adnan Öztürk'den dinle bide Melih

isteyen istediğini yapar birbirinizi yargılamayın bence, bi kitle bu şekilde heyecanlanıyo stresini atiyor belki transfer bekleyerek, bi kesimde anca resmi aciklama gelince ogreniyor ilgilenmiyor bile. sonucta kulube bi zarari yok bunun keyfe kalmis bi durum:)

Ekli dosyalar

• 1326060261_66_omer-cavusoglu.gif
    1326060261_66_omer-cavusoglu.gif
    37,2 KB · Görüntüleme: 311

Kardeşim bu herifi tartışmak istemiyorum.Gına geldi artık.Boş beleşin teki bunu söylerim sadece.

Gece gece biraz gaza gelelim

[media]https://www.youtube.com/watch?v=D9DYfOYTVCw[/media]

Hakkını yemeyelim Ribery konusunda epey uğraştı Bülent Tulun. Hatta kalsın diye beyzbol sopasıyla bile kovaladı :D (Bunu Ribery'nin menajeri de yapmış olabilir. Vardı böyle bir haber :D )

Katkı neymiş güzel kardeşim sabah akşam transfer beklemek mi kusura bakma ama ben eşşek gibi 15 saat çalışıyrum hergün, sizler gibi gece tarılarına kadar transfer neden olmuyor diye yönetime sallamıyorum.

hem çok saçma burda beklemek sanki sizler bekliyorsunuz diye transfer yapılacak adamlar uğraşıyoprlar işte ne zaman şartlar uyarsa o zaman olur,haırlısı olanda formayı giyer.

ha bir de şu var Galatasaray'ın hangi yönetimi zamanında transferleri yaptı ki, siz bence oturun son akşam heyecanlanın.

hem de futbol transfer piyasası için bu kadar heyecanlanmayın,milyon dolarları götüren onlar onların aileleri bile sizin kadar sıkıntı çekmez bu transfer mevzusunda.

bu mantıkla hiçbir şeyden zevk alamazsın

-Tapatalk-

ayrıca burda transfer konuşulmuyor sadece

günlük olağan şeyler de konuşuluyor

mesela yarın sınav var başarı dileklerinize ihtiyacım var gsc ailesi

biz bir aileyiz kenetlendikçe daha da büyüyen

-Tapatalk-

Ribery transferini Adnan Öztürk'den dinle bide Melih

Hadi senin güzel hatırın için Adnan öztürk'ü dinliyeyim de reis, Yönetimdeyken Fatih Terime karşı, Yönetimden ayrıldıktan sonra hoca gönderildikten sonra hocanın üzerinden yönetimi vuran bir adamın söylediklerine inanmam zor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt