Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
asaletin yeter ve ibrahim seten denilen arkadaşlardan bir daha twit taşınmasın buraya.taşıyanlara ceza verilsin,yeter ki forumun huzuru kaçmasın.

ayrıca mancini bruma takımda kalacak dedi.birileri bruma yerine kendini kiralasın mümkünse..dillerini eşek arısı soksun.

chelseaye karşı sabri sarıoğlu mu oynayacak ?duracak işte.hiç yoktan TR kupasında oynuyo.

abi bu kız geçmişten biri..bilmesi gereken şeyler var.yani içimde kalırsa rahat etmiycem.hani söyleyim de benden gitsin artık...durum o...:dispirited: ne diyon abi eninde sonunda olacak bi konuşma bu.

bunu yeni gordum adamin gitmeye hic niyeti yok kapiden kovsen bacaden girecek kadar yuzsuz

[media]https://www.youtube.com/watch?v=1edxDQUtV78[/media]

ayar oluyorum bu elemana. tazminatını almadan gitmez anlaşıldı. yav arkadaş bir adam PSV Eindhoven gibi bir takımdan 23-24 yaşlarında kayserispora transfer oluyorsa demek ki o adamdan adam gibi bir futbolcu olmayacak bu kadar basit. biz bunu göre göre bu adamı nasıl anladık anlamış değilim. hakikaten bazı renkdaşların dediği gibi bildiğin FT kazığı oldu malesef.

Benim anlamadığım bizi niye hem Veysel hem Salih'i istiyoruz ikiside bildiğin sağ bek...

Seref yine gitmis… Insan bir iki bomba birakip öyle giderdi… Yakismadi reis… :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt