- 21 Ocak 2010
- 72.871
- 51.303
- 5.003
Seref cikmadan bari solbek aldik deseydi de rahat etseydik biraz
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
bizim yaptığımız bütün transferler potansiyel sol bektir,drogba da dahil.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Seref cikmadan bari solbek aldik deseydi de rahat etseydik biraz
Bende senin gibi dusunuyorum Bruma disinda. Bence Bruma 'yi kiralik gonderecegimize ona sans vermek daha iyi olur sonucta takimda adam gibi bir tane kanat yok. Hajrovic inde ne derece katki verecegini de cok kestiremiyorum acikcasi.
hosbulduk merhaba.
..
Birde eger yonetim defans almayi gercekten dusunuyor ise yabancilara okadar para verilcegine Omer Toprak icin tum sartlar zorlanmali bence Bruma icinde cok iyi olur stoperleri Turk yaparsak.
Keske Bruma oynayabilse.. Ancak gorunen bir sey var ki, o da kontenjan sacmaligindan dolayi onu oynatamayacagimiz.. Belli ki onun yerine Hajrovic oynayacak. Bruma da böylece hepten kaybolacak. Belki kupa maclarinda oynayabilir ama, oynayacagi 6 mac onun gelisimine pek de katki saglamaz diye dusunuyorum. E soz konusu maclari da Brumasiz kazanabilecegimizden dolayi bence Bruma'yi kiralamak(yine soyluyorum icim pek de el vermiyor) mantikli bir secim olarak gorunuyor. Seneye bize katilip 11 oyuncusu olabilir.
bunu özet geçip duyum diye satalım hemen
Şeref Aydın'dan aldığım duyumlar..
Dany , rierra ambrabat için klüb aranıyor , bunlar yollanamazsa bruma kiralanacak.
bu üçlü gönderilebilirse yabancı stoper alınacak, italyan malum stoper olabilir.
Yarın kap için hazır olun.
Telles'te sorun yok , bu haftaiçinde formayı giyecek.
Yok yahu duyum muyum degil, sadece fikir yurutuyorum o kadar
Aman yanlis anlasilma olmasin. Sohbete geldim ben.
Omer Toprak'i begenirim begenmesine ama.. Bize lider ozelligi olan bir stoper lazim. Savunmada bayragi eline alacak, tandemi yonetecek, bir nevi defansin kaptani olabilecek bir stoper lazim. Bunu son zamanlarda Ujfalusi yapiyordu ve cok sıkıntı yasamiyorduk. İste tam da Ujfa gibi lider ozelligi olan bir stoper oyuncusu bulmamiz gerekiyor. Chedjou'da maalesef bu tip ozellikler yok. Hatta buldugumuz stoper biraz agresif, saldirgan, amiyane tabirle cirkef olacak. Cunku ulkemizde maalesef bu tip savunma oyunculari prim yapiyor.
Omer Toprak'i begenirim begenmesine ama.. Bize lider ozelligi olan bir stoper lazim. Savunmada bayragi eline alacak, tandemi yonetecek, bir nevi defansin kaptani olabilecek bir stoper lazim. Bunu son zamanlarda Ujfalusi yapiyordu ve cok sıkıntı yasamiyorduk. İste tam da Ujfa gibi lider ozelligi olan bir stoper oyuncusu bulmamiz gerekiyor. Chedjou'da maalesef bu tip ozellikler yok. Hatta buldugumuz stoper biraz agresif, saldirgan, amiyane tabirle cirkef olacak. Cunku ulkemizde maalesef bu tip savunma oyunculari prim yapiyor.