Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hosbulduk merhaba.

biliyorsunuzdur ben artik pek bilgi almiyorum bu transfer dalgasiyla alakali. ama bu konuda sahsi fikirlerimi belirtmek isterim.

(duyum degildir, sadece tahminlerimi yaziyorum yanilabilirim)

bence yonetimin dusuncesi minimum 3 yabanciyi takimdan gondermek. bu isimler dany(zaten gitti sayilir), bruma, amrabat, riera dortlusundan en az uc tanesini kapsiyor. bu saydiklarimdan sadece bruma'nin gonderilmesine icim el vermez. ancak onun da surekli oynayabilecegi, gelisim gosterebilecegi, fiziken daha da guclenecegi bir kulube kiralanmasi gerek. bu hem onun icin hem de bizim icin iyi olacaktir. ancak bruma'dan once kulup ne yapip edip amrabat ile riera'nin da ilisigini kesmeli. cunku mancini belli ki hajrovic ve sol bek disinda bir de kaliteli stoper istiyor. bunun icin de kontenjanin acilmasi sart. basindan bazi arkadaslar her ne kadar yabanci stoper alinmayacak deseler de, yonetimin astori hamlesi bu konuda bize az cok fikir veriyor.

yarin gun icinde kap'a bir bildirim gelebilir diye dusunuyorum. bunu da baskan'in gecen gunku basin toplantisinda "her gün bir ismi aciklayacagiz" görüsüne dayanarak söylüyorum. yine de bekleyelim gorelim bakalim. bu arada telles'ten vazgecildigini de sanmiyorum. zira bize uzak ve saat farki olan ulkedekilerle yazismalar bazen zaman olarak rotar yaptirabiliyor. sanirim odeme planinda problem varmis, sorun degil asilir bir sekilde anlasiriz, telles de formayi giyer diye dusunuyorum.

O devir gecti bence artik herturlu kaliteli bir solbek alinacak ama ne zaman ? Taraftarin sabri kalmadi artik solbek istiyoruz SOLBEK :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bende senin gibi dusunuyorum Bruma disinda. Bence Bruma 'yi kiralik gonderecegimize ona sans vermek daha iyi olur sonucta takimda adam gibi bir tane kanat yok. Hajrovic inde ne derece katki verecegini de cok kestiremiyorum acikcasi.

Yabanci diyorsunda bunlari nerde nasil oynatmayi düsünüyor mancini… Muslera Melo Sneijder Drogba bunlar banko oynayacak… Alex ve Stoper alindi diyelim oldu 6 yabanci…

Muslera

??? Semih Yabanci Alex

Melo Selcuk

??? Sneijder ???

Drogba

Yine mi kanatsiz takim izleyecegiz 2. yari… Bu durumda biz anca 3-5-2 oynayabiliriz gerci orda bile kontenjana takiliyoruz… Hajrovic yabanci statüsünde oynayacaksa neden transfer edildi ozaman onun yerine daha farkli birini alabilirdik bana cok sacma geliyor ama eger yerli statüsünde oynayacaksa ozaman süper bi transfer yaptik derim...

Muslera

Semih Yabanci Gökhan

??? Melo Sneijder Selcuk Alex

Drogba Burak

Birde eger yonetim defans almayi gercekten dusunuyor ise yabancilara okadar para verilcegine Omer Toprak icin tum sartlar zorlanmali bence Bruma icinde cok iyi olur stoperleri Turk yaparsak.

Bende senin gibi dusunuyorum Bruma disinda. Bence Bruma 'yi kiralik gonderecegimize ona sans vermek daha iyi olur sonucta takimda adam gibi bir tane kanat yok. Hajrovic inde ne derece katki verecegini de cok kestiremiyorum acikcasi.

Keske Bruma oynayabilse.. Ancak gorunen bir sey var ki, o da kontenjan sacmaligindan dolayi onu oynatamayacagimiz.. Belli ki onun yerine Hajrovic oynayacak. Bruma da böylece hepten kaybolacak. Belki kupa maclarinda oynayabilir ama, oynayacagi 6 mac onun gelisimine pek de katki saglamaz diye dusunuyorum. E soz konusu maclari da Brumasiz kazanabilecegimizden dolayi bence Bruma'yi kiralamak(yine soyluyorum icim pek de el vermiyor) mantikli bir secim olarak gorunuyor. Seneye bize katilip 11 oyuncusu olabilir.

hosbulduk merhaba.

..

bunu özet geçip duyum diye satalım hemen:D

Şeref Aydın'dan aldığım duyumlar..

Dany , rierra ambrabat için klüb aranıyor , bunlar yollanamazsa bruma kiralanacak.

bu üçlü gönderilebilirse yabancı stoper alınacak, italyan malum stoper olabilir.

Yarın kap için hazır olun.

Telles'te sorun yok , bu haftaiçinde formayı giyecek.

Ben Koray Günter'i görmek isterdim stoper için genç bir alternatif olarak.

Birde eger yonetim defans almayi gercekten dusunuyor ise yabancilara okadar para verilcegine Omer Toprak icin tum sartlar zorlanmali bence Bruma icinde cok iyi olur stoperleri Turk yaparsak.

Su an Omer'i almak, inan ki Sergio Ramos'u almak gibi bir sey. Onu almamiz cok ama cok zor. Zaten oyuncuyu alsak da CL'de forma giyemeyecek. O cok buyuk bir ruya, kendimizi kaptirmayalim :-)

Keske Bruma oynayabilse.. Ancak gorunen bir sey var ki, o da kontenjan sacmaligindan dolayi onu oynatamayacagimiz.. Belli ki onun yerine Hajrovic oynayacak. Bruma da böylece hepten kaybolacak. Belki kupa maclarinda oynayabilir ama, oynayacagi 6 mac onun gelisimine pek de katki saglamaz diye dusunuyorum. E soz konusu maclari da Brumasiz kazanabilecegimizden dolayi bence Bruma'yi kiralamak(yine soyluyorum icim pek de el vermiyor) mantikli bir secim olarak gorunuyor. Seneye bize katilip 11 oyuncusu olabilir.

Katılıyorum

Keske su federasyonun kafasi biraz calissa da yabanci siniri yerine yerli siniri koysalar hersey cok daha guzel olur. :) :) :)

bunu özet geçip duyum diye satalım hemen:D

Şeref Aydın'dan aldığım duyumlar..

Dany , rierra ambrabat için klüb aranıyor , bunlar yollanamazsa bruma kiralanacak.

bu üçlü gönderilebilirse yabancı stoper alınacak, italyan malum stoper olabilir.

Yarın kap için hazır olun.

Telles'te sorun yok , bu haftaiçinde formayı giyecek.

Yok yahu duyum muyum degil, sadece fikir yurutuyorum o kadar :-)

Aman yanlis anlasilma olmasin. Sohbete geldim ben.

Aynen o kismi unutmusum bir anda gece gece CL de oynayamayan adam bu sene bir isimize yaramaz haklisin.

Omer Toprak'i begenirim begenmesine ama.. Bize lider ozelligi olan bir stoper lazim. Savunmada bayragi eline alacak, tandemi yonetecek, bir nevi defansin kaptani olabilecek bir stoper lazim. Bunu son zamanlarda Ujfalusi yapiyordu ve cok sıkıntı yasamiyorduk. İste tam da Ujfa gibi lider ozelligi olan bir stoper oyuncusu bulmamiz gerekiyor. Chedjou'da maalesef bu tip ozellikler yok. Hatta buldugumuz stoper biraz agresif, saldirgan, amiyane tabirle cirkef olacak. Cunku ulkemizde maalesef bu tip savunma oyunculari prim yapiyor.

Insallah yönetim Veysel yerine Tariki alir demin eskisehir macinin genis özetini izledim Tarik cok cok daha iyi Veyselden üstelik hem sag hem sol bek oynayabiliyor...

Omer Toprak'i begenirim begenmesine ama.. Bize lider ozelligi olan bir stoper lazim. Savunmada bayragi eline alacak, tandemi yonetecek, bir nevi defansin kaptani olabilecek bir stoper lazim. Bunu son zamanlarda Ujfalusi yapiyordu ve cok sıkıntı yasamiyorduk. İste tam da Ujfa gibi lider ozelligi olan bir stoper oyuncusu bulmamiz gerekiyor. Chedjou'da maalesef bu tip ozellikler yok. Hatta buldugumuz stoper biraz agresif, saldirgan, amiyane tabirle cirkef olacak. Cunku ulkemizde maalesef bu tip savunma oyunculari prim yapiyor.

Benim favorim Pepe tamda aradigimiz adam… :)

şu duran ve yan toplardaki pozisyon alma becerisi olmayan defansımıza yön verecek biri olsun yeter.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt