Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
takımda melo ile selcuk alternatifi yok üstüne yekta yolla....

sol bek alma gülüm alma boşver alıştık biz...

çöp veysel ile kazma salihi al bucadan 23 yalındaki genc yetenek umutu al transferş kapa...

ab falan diye ergenleri kandır...

yaza hop hepsi bir daha baştan...

Geçtiğimiz hafta Hollandalıların, Avrupa’da bir puan için bizim yarımız, Yunanlıların ise üçte birimiz kadar para harcadığından bahsetmiştim. Üstelik son 10 yılda Hollanda Ligi, transferden yaklaşık 500 milyon euro kazanırken, Yunan Ligi 45, Türkiye Ligi ise 400 milyon euro kaybetmiş. Hesap açık: Hollanda’da, Belçika’da, Almanya’da kulüp yöneticiliği var; Türkiye’deyse transfer yöneticiliği..

uğur meleke

:strawberry::strawberry::strawberry::strawberry::strawberry::strawberry::strawberry:HAYDİ BEYLER EL ELE VERİRSEK COENTRAOYU GETİRİRİZ SİNERJİ:strawberry::strawberry::strawberry::strawberry::strawberry::strawberry:

:strawberry::strawberry::strawberry::strawberry::strawberry::strawberry::strawberry:STRAWBERRY ZAMANI:strawberry::strawberry::strawberry::strawberry::strawberry::strawberry::strawberry::strawberry::strawberry::strawberry::strawberry::strawberry:

Sexy and I Know It:strawberry:

Fabio-Coentrao-Wallpapers-1.jpg

kadroyu güçlendiriyormuyuz zayıflatıyormuyuz anlamadım.

Engin gitti.

Salih transferi olursa ceyhun yada yektadan birisi takasda verilecek deniyor.

muslera

salih-chedjou-zan-hakan

hajroviç-selcuk-melo-Sneijder

Drogba-Burak

Peki yedekler ?

ufuk-aydın-semih-yekta-umut-emre

Koskoca GS da orta sahanın ortasında görev yapacak 2 yedek topçusu var yekta ve emre . oynayacak 30 a yakın maç

Şaka gibi.

Cok dogru soylemis neden guluyosun ?

Koreografide tabii ki elimize su dokemezler ama mac icinde rezaletiz malesef.

ya hocam hiçte rezalet değiliz stada kaç kere gittiniz? sesi kısılan tv lerden habire sallıyorsunuz juve maçı ordu maçı mersin maçında olsaydınız keşke

Stad yakan, Irkçılık yapan, sürekli küfür eden bir taraftar degiliz, adam hakli beyler...

♧tapatalk♧

Telles konusunda :

*Oyuncu takımına veda etti.

*Başkan , Mancini'nin çok istediğini söyledi.

*İş sadece teminat mektubuna kaldı.

Bu aşamaya gelindikten sonra ödeme planı yüzünden bu transfer yatarsa rezillik.Başkan ne yapar eder halleder bu işi bence.

Bruma konusunda da Mancini son lig maçından sonra 2. yarı bizimle beraber olacak diye kendisi söyledi , başka haberlere inanmam.

Rezil olmayiz. Zaten alternatifi cop oglu cop.

herhalde genc yetenekli (Telles) oyuncu dan vazgecip cop getirmezler.

ya hocam hiçte rezalet değiliz stada kaç kere gittiniz? sesi kısılan tv lerden habire sallıyorsunuz juve maçı ordu maçı mersin maçında olsaydınız keşke

Stadı yıkıyor taraftar ama hakemi etkisialtına alamıyor. Haklı haksız aleyhte verilen her posizyonda hakemi canından bezdireceksin, kıyruğunu kıstıracaksın.

ewet yıne eskıye donduk artık bızım yonetım gercekten becerıksız turk konusunda almanyadan gelecek var dedıler hergun transfer dedıler gel gorelım palavra sen desen bız bu sene transfer yapamıcaz kımse kızmaz ama reklam amaclı bole atıp tutarsan elestırınce kızmıcaksın ben sabrıyı hakanı amrabatı dany ızlemek zorunda değilim hatta muslera aykut ufuk eray 4tane kalecı luksumuz var bır tane sol bekımız yok bana orantıyı acıkla gs yonetımıı??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt