Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
stoper olarak alıyosak idare eder transferi,ama bek olarak hantal ve kazma bi topcu,bu arada veysel ay sonu serbest kalabilirmis,baya yüklü bi miktarda alacagı varmıs eskisehirden,eskisehirin durumu malum ödeme yapamıyor topcu alamıyor,bugün eskisehir yönetimiyle yüzyüze konusup gelmek istedigini paradan vazgececegini söyleyecek kulübe para kazandırmak istedigini söylemis,her halükarda gelecek veysel

Veysel 700 bin euro alacagina karsilik bonservisini istemis takimdan.Alabilirse devre arasi transfer olacakmis.

Haklisin o yuzden Arsenal, Londra 2012 Olimpiyat Oyunları’nda boy gösteren Kouyate’yi almış ancak çalışma izni çıkmadığından kadrosuna katamamıştı.

hah buna gülerim işte ,Arsenal kimleri almış bir bakın ,Arsenal iyi adamın peşini bırakmaz,geçin bunları ,çok merak ediyorsanız bahsi gecen oyuncunun olimpiyakos-anderlecht maçını bulup izleyin nasıl bir futbol fakiri olduğunu görün... adam dany klasında siz hala değişik kafalardasınız..

Yalnız dikkat ediyorumda burda Hamite bel bağlayanlar var. Hamiti unutun bu sene sonuna kadar bişey çıkmaz Hamitten 1-2 maç parladığı olur sadece. Tam ligde 15 kupada 2 CL'de 6 maç kaçırdı toplamda 23 maç eder fizik olarak hazır değil ve maç eksiği var adam Ağustostan beri sakat biz Ocak ayındayız..

Daha stoper diyorsunuz ..

Alex instagramda GS resmi paylasiyor biz daha o adami alamiyoruz pehpehpeh

Yalnız dikkat ediyorumda burda Hamite bel bağlayanlar var. Hamiti unutun bu sene sonuna kadar bişey çıkmaz Hamitten 1-2 maç parladığı olur sadece. Tam ligde 15 kupada 2 CL'de 6 maç kaçırdı toplamda 23 maç eder fizik olarak hazır değil ve maç eksiği var adam Ağustostan beri sakat biz Ocak ayındayız..

Formda bir Sabri kadar is yapar o fiziksiz haliyle :)

ben hiç izlemeden ,hiçmi hiç izlemeden bu yorumları yapıyorum!!!... peki onu isteyenler acaba hiç izlemişlermi kendisini ??

yok kimse izlemiyo zaten bizim kulüpte oyuncuları tek tek isimlerini yazıp bi torbaya atıyoz ünal aysala bitanesini çektiriyoz artık kim çıkarsa alıp geliyoz.İyi transfer çıkmazsada ünal aysala tuluna manciniye sallıyoz.Fatih Terim diye bağırıyoz trübünde

amLkC6M.jpg

Şuan dışarıdayım, google glassdan fotoğraf paylaşayım dedim. Transferleri takip ediyorum. Bir kaç yeni duyum var ama netleşen bir şey yok.

Ujfalusi, "Hajrovic sol ayağı iyi. Şutu var, driplingi var. Çok güzel frikik atıyor. Bize katkı sağlayacak"

yok kimse izlemiyo zaten bizim kulüpte oyuncuları tek tek isimlerini yazıp bi torbaya atıyoz ünal aysala bitanesini çektiriyoz artık kim çıkarsa alıp geliyoz.İyi transfer çıkmazsada ünal aysala tuluna manciniye sallıyoz.Fatih Terim diye bağırıyoz trübünde

demekki sistemimiz bu ,insan gerçekden hayret ediyor ,hele salih dursun transferini görünce sizin bu tezinizin ne kadar doğru olduğu ortaya çıkıyor,sizi kutluyorum Galatasarayın transfer politikasına mantıklı veyahut mantıksız ilk defa tanım getiren kişi sizsiniz..

Sabriyi en az senin kadar beğenmem ama abartmasak ? Sabri iyi kötü bi 90 dakika çıkarır Chelseaye karşı oynaması risktir ama Elazığa karşı istediğin gibi oynat mesela. Ama Hamit 90 dakikayı zor çıkarır bel bağlamak yanlış olur

tmm biraz abarttim ama Sabri trivela yaptigi surece tribunde bile oturmasi sikinti :(

sicak top soguk top yapiliyor diyola ne derece dogru o_O

demekki sistemimiz bu ,insan gerçekden hayret ediyor ,hele salih dursun transferini görünce sizin bu tezinizin ne kadar doğru olduğu ortaya çıkıyor,sizi kutluyorum Galatasarayın transfer politikasına mantıklı veyahut mantıksız ilk defa tanım getiren kişi sizsiniz..

Ekrem sana laf vuruyor senin bu cumleden anladigin seye bak:)

renktaş sen ne olsun istiyosun :) Allah aşkına sanki yeniden kadro kuruyo yönetim bi akışına bırak belki cuk diye oturcak oyuncular takıma Drogba'ya da yaşlı dediniz çok forvet vardı ne gerek var dediniz noldu iyiki almışız dediniz sonra.Bi düşünsene ribery nin geldiği günü kim tanıyodu ribery i bak adam dünya yıldızı şimdi

alternatifler icinde hep en kötüsünü alma gibi bi durumumuz var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt