Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ala ala salih alıyoruz şaka gibi kamp başladı sol bek yineyok :( rokla mesajlaşan memnun sanırım

merak ettim drogba hic sacini baglamadan foto cekinmismi ?

didier-drogba_243142.jpg

Marsilya ve Chelseali ilk yıllarda da bant takıyordu hatta

Mancini 2. yarıda nasıl bir futbol oynatır bilemiyorum ama ortasaha için oyuncu ihtiyacımız var gibi çünkü topu alıp öne taşıyan oyuncumuz hiç yok.

Gençken bir ara rasta falan yaptırmıştı :encouragement:

60739.jpg

Bu da şaçları açık olarak çektirdiği bir foto

Didier-Drogba-sac-modelleri-2.jpg

Allahım bu günleri de gösterdin ya sana şükürler olsun. Takım kanatların ceza sahasına nasıl gireceğini çalışıyor. Ömrü hayatımda ilkkez gördüm bi antrenman videosunda.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=oPsawUYqbrY[/media]

Mancini 2. yarıda nasıl bir futbol oynatır bilemiyorum ama ortasaha için oyuncu ihtiyacımız var gibi çünkü topu alıp öne taşıyan oyuncumuz hiç yok.

Selcuk cok canimi sikmaya basladi .. her aldigi topu ya geriye ya sag sola pas yapiyor dikini kossa bombos alan var ama yapmiyor hic bir zaman yorulmaktan korkuyor

burda arkadaşlar salıhı tam bır kazma gıbı yorumluyor ama ben bu adamı begenıyorum fızıklı deparlı sağlam ve enrjık ayrıca hava hakımıyetı cok ıyı elımızdekı bıtık eboueden ve sabrıden cok daha ıyı bır sag bek bence doğru transfer...Ceyhun yada yektanın gıtmesı de doğal 3 yıldır yatıyorlar bucadan gelecek olan umut ıkısınden de ıyı orta saha adamı...

keza terımın kazığı olan amrabat rıera yıgıt aydın dany asıl problemler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt