Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mancini 2. yarıda nasıl bir futbol oynatır bilemiyorum ama ortasaha için oyuncu ihtiyacımız var gibi çünkü topu alıp öne taşıyan oyuncumuz hiç yok.

Bunu kaç kez söyledim burada; Melo ve Selçuk'a alternatif alinmadigi sürece bu takim formsuz anlar yaşabilir.

Abi bu yabanci sinirlamasi mantik olarak sacma degil mi?

Niye sinirlama koyuyorlar, milli takim basarili olsun diye degil mi, mesela Mesut bize gelse Türk sayilacak ama milli takima faydasi olmayacak.

Drogba ile Mesut'un ne farki kaliyor. Böyle bir ayrim yapmanin mantigini bir türlü anlayamadım.

♧tapatalk♧

Hala sol bek bekliyoruz

Telles,İshak,Tarık,Veysel,Hakan,Ömer,Tolgay

Milyon tane adamın ismi geçti transferde

Gidip Bucadan Umut`u dahi alamadılar

1 günde alır gelirsin adamı ya

Pürüz var 1 hafta bekle

Her sene aynı şey

BdiQh_WCQAIyoec.jpg

Hajroviç ilk golünü yazarken

cok guzel bir haber geldi :

BeyazTV + HaberTurk ikinci bir karara kadar Antalya Kampina giremeyecek . Roportaj yapamiyacak !!!

Açıklama - 09.01.2014 12:34 (KULÜP HABERLERİ) / Galatasaray.org

Açıklama

Gremio oyuncusu Alex Telles'in transferine ilişkin olarak spor medyamızda yer alan bir haberde "Dün itibarıyla Galatasaray'ın peşin ödemeyi yapmaması nedeniyle" transferin gerçekleşmediği iddiası yer almıştır.

İmzalanmamış bir kontratın ödemesinin olmayacağı gibi konuya ilişkin herhangi bir "son tarih"in de bulunmadığının bilinmesini isteriz.

Galatasaray Spor Kulübü

Misimovicten sonra ovicle biten futbolcu ismi olmamişti takimda. Hayirlisi hahahah her takimda bir ovic vardir genelde

Allahım bu günleri de gösterdin ya sana şükürler olsun. Takım kanatların ceza sahasına nasıl gireceğini çalışıyor. Ömrü hayatımda ilkkez gördüm bi antrenman videosunda.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=oPsawUYqbrY[/media]

terim zamanında da çalışıyorlardı...maksat sahaa uygulamak sürekli 4-3-1-2 oynarken nasıl uygularız orası muamma

tarık için 500.000 euro vermişiz eskişehir 1m istemiş bizde vazgeçmişiz veysel sarı içinde aynı şekilde 500 bin euro vermişiz 1m istemişler ama veysel sarının 700 bin euro alacağı varmış o paradan vazgeçerek bonservisini almaya çalışacakmış alır almaz bize imza atacakmış

cok guzel bir haber geldi :

BeyazTV + HaberTurk ikinci bir karara kadar Antalya Kampina giremeyecek . Roportaj yapamiyacak !!!

Bunun nedeni kesin ha bire bize sallamalarıdır. Adamalr fenevi eleştirmeye başlıyor 2 kelimeden sonra ama Gs da böyle yapıyora bağlıyorlar.

Bende başkanın yerinde olsam yasaklatırdım bu kadar sallamasyon haber yapıp insanları karalayamazsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt