Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alex Telles gelsede rahatlasak , bi solbek gelemedi yillardan beri, amma zor pozisyon mus ha.

abi bu telles gelirse sanki çok sevecez gibime geliyo..böyle zamanında şu emre şerefsizini öyle sevmiş ya taraftar..ya da ardayı...o tür bişey olabilir.

Salihe 2 mil verdikten sonra git bu parayı Veysel ve Tarık'a ver Salihde Kayseri'de kalsın...

Ne sacma haberler var bugun

Tarik a 1 milyon euro yu fazla gor, ama Veysel icin yapilan teklif 1 milyon euro??

Birisi soylesin adamlari karistirmis olmalilar, tam tersi olmali

[media]https://www.youtube.com/watch?v=3L_A2YmrSS4[/media]

İzet Hajroviç -New Galatasaray

Hayri hakkında olumsuz görüş bildiren bazı arkadaşlarımız var ama; 3:20 deki son derece basitmiş gibi rahatlıkla yapabildiği '' Çapraza/Ters Ayak/Doğrusal/Sert/Şut '' vuruşunu bu güne kadar kaç kere seyrettiler ve bütün dünyada bu işi becerebilecek kaç tane futbolcu olduğunu da bana saysınlar bi zahmet. Bu vuruşun sadece ters ayakla yapılabilmesi dahi kaleciyi olduğu yere çivilemeye yeter..

Her zaman söylediğimde gene ısrar ediyorum. Hayri, kolarov u alsaydık eğer oynatmamız gereken bir mevkide oynuyor ve en iyi oynayacağı yerde oynatıldığı için bu kadar başarılı. Kolarov u alsaydık eğer sırf orijini yüzünden sol beke hapsedip bu kadar fazla istifade etmemiz de mümkün olmayabilirdi.

Elimizden gelse Kolarov un 1/3 fiatına malolan bu adamla sanal olarak; 5+5+3 yıllık; Gerçekte ise 5 yıllık sözleşme yaparak ve her yıl yeniden tazeleyerek kadroda tutmak lazım.

Bizden birisi olunca seyretmelere ve övmelere doyamayacağız çünkü..

TEK OLUMSUZ TARAFI; FAZLA GELEN ARPASINI KONTROL ETMEYİ DE ÖĞRENMELİ KESİNLİKLE...

o vuruşu türkiye süper ligindeki futbolcuların tamamına yaptırsılar 100 topçudan 70 tanesinin vuruşu direkt taç olur...

Rıza Çalımbay NTV Sporda konuşuyor Enginde 1-2 ufak pürüz kalmış sonra imzayı atacakmış...

Eskisehir'in yaptigi serefsizliklerden biktik galiba. Ama Kayserispor'da onlardan temiz degil. Amrabat transferinde neler oldu neler..

Bir ara Sener Özbayrakli'nin ismi geciyordu, hayret onu bir gazete bile yazmadi henüz.

Ama kesin birsey var, Ünal Aysal; GS sagini solunu genclestirmek zorunda falan demisti, bu demek oluyor ki iki tane bek gelecek en az. Telles'in ilk 11 oyuncusu oldugunu düsünürsek Veysel+Ishak falan yapmaya calisiyoruz herhalde.

Ishak gelsinde korner gorelim artik .. adam toplari kale icine veriyor en sevdigim styla .. haydi hayirlisi

yav bu bekir acık acık niyetini belli etse daha iyi,bu ne arkads simdi de meirelesi gözüne kestirmis:asd:

BdiHtfsCQAAi2-X.jpg

kendisi de gelmeye o kadar hevesliyse olur o iş.teminat mektubu mu artık sorun neyse çözerler herhalde.madem mancini izletti,istedi alacaklar.

Insallah diyorum, biktim Balta yi izlemekten.. Gozlerim agriyor onu gorunce.

balotelli ile ilgili en son haberde monaco ve bizim istediğimiz yazıyodu.sene sonuna artık.

Bu Riera da ne varsa.. H.Balta'da en az onun kadar oynuyor. Bosu bosuna kontenjan harciyoruz adama. Sol bek desen degil, kanat desen oradada hic is yapmadi, öylesine kadroda kalacak..

Dany ve Amrabat'a girmiyorum bile. 3 tane bos yabancimiz var.

Bu sezon 13 maçta forma giymis Ogbonna

8 maçta 90 dakika sahada kalmis

4 maçta sonradan oyuna girmis

1 maçtada oyundan alinmis maçin 2. yarisinda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt