Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
Koskoca altyapida Defansçi stoper yok mu ya?
Semih veya Zandan daha iyi olanlar vardir eminim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Selcuk su an Baris Ozbek seviyesinde oynuyor . Cok rahat keser .
Ftw @ftw19051m
FLAŞ FLAŞ FLAŞ GALATASARAY IDMANINDA SNEİJDER,BRUMA'YI DÖVDÜ #gg #youtubeswffakirmode https://youtu.be/jpYedSrpFO8
ALAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
salih dursun, hajrovic transferlerine icim isinmadi ama umut kotu bir oyuncuya benzemiyor. bjk macina bakiyorum adam bi ton top kesdi, bikac faul kazandi. cok cabuk dusunuyo. dikine oynuyo. maliyetinin bize ne olacagini bilmiyorum ama denemekde cok zarara girmeyiz saniyorum. en azindan brumayi 12ye alip oynatamayip bide ustune hajrovici almakdan daha mantiklli.
GS FUTBOL AKADEMİSİ (GSfutbolakademi) sur Twitter
U19 Takımı oyuncularımızdan İbrahim COŞKUN , A Takımımızın Antalya kampına katıldı.
Tek maç ile oyuncu alınıyor işte. Umut Gündoğan yetenekli olabilir. Ama ligde o kadar takım varken bu adamı bir Bursa, Eskişehir, Kayseri, G.Birliği 24 yaşına kadar niye görmedi acaba diyorsun.
Komplo gibi ama başkanın İsviçre ve Belçika ile bağlantıları var
Hajrovic-İsviçre de oynayan Bosna'lı-ederi maksimum 1.5 Milyon Euro-alınan bedel 3.5 Milyon Euro
Umut Gündoğan-Belçika asıllı Türk oyuncu-ederi 100.000 Euro-bedel 550.000 Euro+2 oyuncu
yani demeyeyim diyorum ama işte Tulun+ Aysal kesinlikle güvenilir değil benim için
Tıpkı Sezgin+Polat'ın olmadığı gibi yönetimde Abdürrahim+ Ali Dürüst+ Adnan Öztürk gibi isimler varken at koşturamıyorlardı da onun için bu adamları o kadar yararına rağmen şutladılar diyor işte insan.
Ftw @ftw19051m
FLAŞ FLAŞ FLAŞ GALATASARAY IDMANINDA SNEİJDER,BRUMA'YI DÖVDÜ #gg #youtubeswffakirmode https://youtu.be/jpYedSrpFO8
ALAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
GS FUTBOL AKADEMİSİ (GSfutbolakademi) sur Twitter
U19 Takımı oyuncularımızdan İbrahim COŞKUN , A Takımımızın Antalya kampına katıldı.
Koskoca altyapida Defansçi stoper yok mu ya?
Kupa maclarinda oynatilsada izlesek
tapatalk
Tek maç ile oyuncu alınıyor işte. Umut Gündoğan yetenekli olabilir. Ama ligde o kadar takım varken bu adamı bir Bursa, Eskişehir, Kayseri, G.Birliği 24 yaşına kadar niye görmedi acaba diyorsun.
Komplo gibi ama başkanın İsviçre ve Belçika ile bağlantıları var
Hajrovic-İsviçre de oynayan Bosna'lı-ederi maksimum 1.5 Milyon Euro-alınan bedel 3.5 Milyon Euro
Umut Gündoğan-Belçika asıllı Türk oyuncu-ederi 100.000 Euro-bedel 550.000 Euro+2 oyuncu
yani demeyeyim diyorum ama işte Tulun+ Aysal kesinlikle güvenilir değil benim için
Tıpkı Sezgin+Polat'ın olmadığı gibi yönetimde Abdürrahim+ Ali Dürüst+ Adnan Öztürk gibi isimler varken at koşturamıyorlardı da onun için bu adamları o kadar yararına rağmen şutladılar diyor işte insan.
Yuhhh ... Kardesim ciddi misin sen yaa ? Unal Aysal kendi cebine para indiriyor yanii ??? Bu nasil bir suclamadir yaa ......
Yuhhh ... Kardesim ciddi misin sen yaa ? Unal Aysal kendi cebine para indiriyor yanii ??? Bu nasil bir suclamadir yaa ......