Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Koskoca altyapida Defansçi stoper yok mu ya?

Semih veya Zandan daha iyi olanlar vardir eminim.

Umút'a para veriririz en onemli olan bolgemiz sol bek'e gelince parasal konularda bir anlasma bulamayiz kafamiz guzel

2.bir Yaser Yıldız vakası olmamasını ümit edelim.

Keşke yabancı sınırı olmayaydı da forvete de genç ve atletik bir adam alsaydık.

salih dursun, hajrovic transferlerine icim isinmadi ama umut kotu bir oyuncuya benzemiyor. bjk macina bakiyorum adam bi ton top kesdi, bikac faul kazandi. cok cabuk dusunuyo. dikine oynuyo. maliyetinin bize ne olacagini bilmiyorum ama denemekde cok zarara girmeyiz saniyorum. en azindan brumayi 12ye alip oynatamayip bide ustune hajrovici almakdan daha mantiklli.

Tek maç ile oyuncu alınıyor işte. Umut Gündoğan yetenekli olabilir. Ama ligde o kadar takım varken bu adamı bir Bursa, Eskişehir, Kayseri, G.Birliği 24 yaşına kadar niye görmedi acaba diyorsun.

Komplo gibi ama başkanın İsviçre ve Belçika ile bağlantıları var

Hajrovic-İsviçre de oynayan Bosna'lı-ederi maksimum 1.5 Milyon Euro-alınan bedel 3.5 Milyon Euro

Umut Gündoğan-Belçika asıllı Türk oyuncu-ederi 100.000 Euro-bedel 550.000 Euro+2 oyuncu

yani demeyeyim diyorum ama işte Tulun+ Aysal kesinlikle güvenilir değil benim için

Tıpkı Sezgin+Polat'ın olmadığı gibi yönetimde Abdürrahim+ Ali Dürüst+ Adnan Öztürk gibi isimler varken at koşturamıyorlardı da onun için bu adamları o kadar yararına rağmen şutladılar diyor işte insan.

alevli-top-6704.jpg

Sarı-kırmızılılar Bucasporlu Umut Gündoğan ile anlaşmaya vardı.. Kaynak:amkspor

Tek maç ile oyuncu alınıyor işte. Umut Gündoğan yetenekli olabilir. Ama ligde o kadar takım varken bu adamı bir Bursa, Eskişehir, Kayseri, G.Birliği 24 yaşına kadar niye görmedi acaba diyorsun.

Hajrovic-İsviçre de oynayan Bosna'lı-ederi maksimum 1.5 Milyon Euro-alınan bedel 3.5 Milyon Euro

Umut Gündoğan-Belçika asıllı Türk oyuncu-ederi 100.000 Euro-bedel 550.000 Euro+2 oyuncu

yani demeyeyim diyorum ama işte Tulun+ Aysal kesinlikle güvenilir değil benim için

Tıpkı Sezgin+Polat'ın olmadığı gibi yönetimde Abdürrahim+ Ali Dürüst+ Adnan Öztürk gibi isimler varken at koşturamıyorlardı da onun için bu adamları o kadar yararına rağmen şutladılar diyor işte insan.

Yuhhh ... Kardesim ciddi misin sen yaa ? Unal Aysal kendi cebine para indiriyor yanii ??? Bu nasil bir suclamadir yaa ......

Kupa maclarinda oynatilsada izlesek

tapatalk

ligde ilk geldiğinde amatör sözleşme imzalandığı için kadroya alınamıyor. porfesyonel sözleşme imzalanması için ilk sözleşmesinden itibaren 6 ay beklenmesi gerekiyor. ben oynatılacağını tahmin ediyorum.

He gülüm he

Dany git git git git git git git

Amrabat git git git git git git

Telles gel gel gel gel gel gel gel

Yuhhh ... Kardesim ciddi misin sen yaa ? Unal Aysal kendi cebine para indiriyor yanii ??? Bu nasil bir suclamadir yaa ......

O kadar zengin adam para indirmez tabi ki ne işi olur. Ama indirenlere göz yumuyordur. Tulun denen adama güveniyorsan sorun yok.

Song-1 Milyon Euro olayını duyduktan sonra nasıl güveneyim ben o adama.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt