Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Umut Transferi bence iyi bir transfer. Umutu Avrupadan bi takımdan almış olsaydık süper transfer yoruları yapılcaktı. Bjk maçında gördüğüm Umut

- Dikine oynayan

- Dikine iyi paslar atan

- Kolay adam geçebilen

- Top saklaması çok iyi olan

- Top süren

- Oyun zekası ve özgüveni iyi

- Tekniği iyi

Bu özelliklerde bi eleman eksikliği çekiyoruz

Bence iyi transfer

Yuh ya yasi 72 olan bir adam Galatasaray'in parasini yemek ile sucluyorsunuz...La adam servetini Avrupa'daki isleri sayesinde yapmis baskalari gibi Basbakan,bakan'in kicini yalayarak degil.3 seneden beri Riva'yi satma yetkisi olmasina ragmen kullanmiyan bir adama bu kadar iftira atilmaz.

Ya anlamıyorum arkadaş kim demiş Alex'in Hajrovic'in değeri 1.5M diye bu neyin kafası ya, Bruma'nın alındığında değeri neydi o zaman ordan da mı para götürdüler böyle saçma sapan suçlamalarla neyin peşindesiniz bimiyorum ki.

Transfermrkt'den degerine bakip konusuyorlar

tapatalk

Öfff bu ne ya, yok İsviçre ve Belçika ile bağlantısı varmış falan filan. Madem öyle Sinan Bolat'ı da getirseydi, veya Alpaslan'ı. Ya da Toblerone'u bize sponsor yapsaydı ! Te Allahım ya komplo teorilerine bak, ne günlere kaldık.

KAP ta hareketlilik bekliyorum , yonetime sesleniyorum

Albayrak'ın suçu yok Terim istediği için ikna uğraştı hatta Amrabat için cebinden para bile verdi.
adam b.tulunun transferlerini begenmiyor ama a.albayrak super transfer yaparmis herkesi ikna edermis diyor ,b.tulun drogba-sneijderi getirdi nasil bir mantiktir,adami seversin sevmezsin o ayri mevzu

Öfff bu ne ya, yok İsviçre ve Belçika ile bağlantısı varmış falan filan. Madem öyle Sinan Bolat'ı da getirseydi, veya Alpaslan'ı. Ya da Toblerone'u bize sponsor yapsaydı ! Te Allahım ya komplo teorilerine bak, ne günlere kaldık.

Adnan Polat gibi Riva'yi satmak icin yanip tutusmadigi icin b.k atiyorlar..

[media]https://www.youtube.com/watch?v=4eiyJSsMhr8[/media]

ilk dakika umutun golü izleyin

Unal Aysal asla boyle bir seye izin vermez .

Başında dedim sadece komplo veya şeytanın avukatlığı diye.

Ama hiçbirimiz yönetimden herhangi birini gerçek hayatta tanımıyoruz. O yüzden ne desek boş. Yani bana göre senin fikrindir saygı duyarım ama benim kanaatim de bu yönde ise saygı duyulmalı.

Bana güven vermiyor sadece. Çünkü bu Enerji, borsa, uluslararası ticaret (Ali Şen, Aziz Yıldırım-NATO ilişkisi) tarzı işler pis işler.

Kulağın delik değilse, birilerinin ağzının içine bakmadan, tüyo almadan, arkana başka güçleri almadan bu tarz yerlere gelip batmadan başarılı olmak imkansız. Kumar gibidir çünkü. Ünal Aysal'ın yurt dışı bağlantıları olduğu bilinen bir gerçek, adam Türk gibi düşünen bir isim değil bu açık. Belirli yapılar ile ilişkisi var ki buralara gelmiş. 40 yaşına kadar zengin olmayan birinin 40'dan sonra zengin, 60'ında apar topar kulüp üyesi ve 70'inde kulüp başkanı oluşu tesadüf olmadığı kesin.

Neyse fazla derine inmeye gerek yok. Güvenemiyorum diyerek kapatıyorum. Çapı yüksek çünkü uluslararası bağlantıları sağlam, lobi yapacak gücü var.

0 risksiz dönemde geldi. Tıpki Terim gibi

İstediğini aldı (2 sene başarı). Bundan sonra olmasa da sizin de içinde olduğunuz bir grup için artık ''UNTOUCHABLE''. Yani öbür gün bırakıyorum dese kaçırdınız gül gibi adamı diye bizi birbirimize düşürecek kadar da akıllıca işler yaptı.

Bundan sonra onu oraya 60'ında üye, 70'inde başkan yapan bir avuç kişi ve kendisinin asıl amacı neyse onu gerçek edip gidecek bu kesin.

Çünkü bu adam rahat yaşamış ,futbolu sevmiyor, stres yaşayacak bir tip hiç değil. Büyük ihtimal umrunda da değiliz taraftar olarak. Benim gibilere de gülüp geçer, savunan adamlara da.

a.albayrak8,5 milyona amrabati,3milyona yigiti ikna etti evet super ikna kabiliyeti varmis

Anlamıyor dedim futbolcudan.

Olaya o şekilde bakarsan 40 Milyon tane ederinin misli transfer bulursun.

Abdürrahim-Hasan Şaş-Fatih Terim 3'lüsünün gayreti ile gelen Selçuk Inan, Burak Yılmaz, Hamit Altıntop, Umut Bulut, Eboue ve gibi adamlar, Arda gitmesin diye bu 3 kişi ve Ali Dürüst'ün yaptıkları da o zaman başarıdır.

Ha yine Burak lesh adam, Hamit bizde rezalet ve sakat diyen çıkar. Ama Hamit şimdinin değil 10 yıl öncenin bir hayali idi, bize gelmeliydi gelecekse ve geldi. Burak'da oyuncu olarak iyi futbolcu mu tartışılır ama iyi bir golcü, sınır var , daha da azalıyor sürekli ve gol atmayı bilen bir isim. O da gerekliydi ve adamı Moscow'dan imzadan döndüren de bu adamdır o zaman.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt