Unal Aysal asla boyle bir seye izin vermez .
Başında dedim sadece komplo veya şeytanın avukatlığı diye.
Ama hiçbirimiz yönetimden herhangi birini gerçek hayatta tanımıyoruz. O yüzden ne desek boş. Yani bana göre senin fikrindir saygı duyarım ama benim kanaatim de bu yönde ise saygı duyulmalı.
Bana güven vermiyor sadece. Çünkü bu Enerji, borsa, uluslararası ticaret (Ali Şen, Aziz Yıldırım-NATO ilişkisi) tarzı işler pis işler.
Kulağın delik değilse, birilerinin ağzının içine bakmadan, tüyo almadan, arkana başka güçleri almadan bu tarz yerlere gelip batmadan başarılı olmak imkansız. Kumar gibidir çünkü. Ünal Aysal'ın yurt dışı bağlantıları olduğu bilinen bir gerçek, adam Türk gibi düşünen bir isim değil bu açık. Belirli yapılar ile ilişkisi var ki buralara gelmiş. 40 yaşına kadar zengin olmayan birinin 40'dan sonra zengin, 60'ında apar topar kulüp üyesi ve 70'inde kulüp başkanı oluşu tesadüf olmadığı kesin.
Neyse fazla derine inmeye gerek yok. Güvenemiyorum diyerek kapatıyorum. Çapı yüksek çünkü uluslararası bağlantıları sağlam, lobi yapacak gücü var.
0 risksiz dönemde geldi. Tıpki Terim gibi
İstediğini aldı (2 sene başarı). Bundan sonra olmasa da sizin de içinde olduğunuz bir grup için artık ''UNTOUCHABLE''. Yani öbür gün bırakıyorum dese kaçırdınız gül gibi adamı diye bizi birbirimize düşürecek kadar da akıllıca işler yaptı.
Bundan sonra onu oraya 60'ında üye, 70'inde başkan yapan bir avuç kişi ve kendisinin asıl amacı neyse onu gerçek edip gidecek bu kesin.
Çünkü bu adam rahat yaşamış ,futbolu sevmiyor, stres yaşayacak bir tip hiç değil. Büyük ihtimal umrunda da değiliz taraftar olarak. Benim gibilere de gülüp geçer, savunan adamlara da.