Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
5 sene önce Adnan Polat'a herkes taparcasına sever ve güvenirken (ben de dahil), 2010'da hakkında oluşan ve sonunu getiren olumsuz fikirler, Sezgin ile ilişkisi, Stancu, Culio,Pino gibi adamlara ödenen bedeller Misimovic kataküllusi falan sonra çokça tartışıldı. Komisyoncu dendi. Polat 20 yıl bu kulüpte barınmış, zamanında iyi işler de yapmış, yönetici iken iyi transferlere (Hakan Şükür, Arif gibi) de katkısı olmuş bir isimdi. Kim derdi, ya da suçlayabilirdi bu adamı o zaman o dönem. Ama sonra hain oldu, ki stat açılışında ihbar konuşmaları ile öyle de olduğunu kısmen gösterdi.

Adnan Polat'a bende çok güvenmiştim. Ve o adam ile Galatasaray'ın gelecek bütün başkanlarına bir daha güvenmemem gerektiğini anladım. Çünkü çıktıkları yer belli. Lise olmadan tuvalete bile gidemez bizim başkanlar. Onları arkasına almadan liseli olmadan başkan olman imkansız, liseli isen de dediklerine uymak zorundasın . ALİ DÜRÜST gibi bir adam YILLARDIR NEDEN 2. ADAM OLUP 1. ADAM'LIĞA OYNAMIYOR, ÇÜNKÜ LİSELİ OLMASINA RAĞMEN BİAT ETMEZ, ETMEYİNCE DE LİSEYE RAĞMEN BAŞARILI OLMAN İMKANSIZ, 1 YILDA FİŞİNİ ÇEKERLER. TARAFTAR DA BAYRAM YAPAR KURTULDUK DİYE, O DERECE BAŞARISIZ OLURSUN.

a.durustun liseli lisesiz olayi veya kuyusunu kazarlar mantigi ile uzaktan yakindan alakasi yok,a.durust denen adamda liderlik vasfi yok hicbir zamanda olmadi,tamamen kendine guvenmedigi icin kendi kapasitesini bildigi icin herzaman 1.adamlik pozisyonundan uzak kaldi

Mesela?

Ayrica ben Mehmetin kendi kiçini felan kast etmedim yanlis anlasilmasin, yani genel anlamda bugun Rivayi satan yarin takimi satar manasinda.

Bir kac gün önce akil vermeye calisiyordun bana,öyle kelimeler yakismiyor diye.Simdi senin ayni seyi yapip unutmus ayagina yatman traji komik olsa gerek.Baskalarina akil vermeden önce kendine bakman daha yararli olur Oktay.

Telleside alirsak iyi bir transfer dönemi gecirmis olacagiz,Hajrovic iyi bir bitirici,Umutun iki macini izledim,bence bizim Colaktan bir gömlek daha iyi,Salihe pek isinamadim ama Sabri ve Ceyhundan daha kötü olamaz

Bir kac gün önce akil vermeye calisiyordun bana,öyle kelimeler yakismiyor diye.Simdi senin ayni seyi yapip unutmus ayagina yatman traji komik olsa gerek.Baskalarina akil vermeden önce kendine bakman daha yararli olur Oktay.

Kiçina lafini sen mi yazdin bi kaç gün önce? Buraya atarmisin bi bakayim kiçina mi yazmisin?

vay aysal efendiye bak sen... beş para etmez amrabata 8,5 verip alan abdül'ün ayağını kaydırıp "dur la az biraz da ben yiyim" demiş... 2milyon hayro'dan 400-500de umut'dan götürmüş...

vay anasını neler dönüyormuş da haberimiz yokmuş... o_O

Dediğin adam arabesk bulsam da kaç defa karşılıksız para verdi transfer parası çıkışsın diye, 8.5'luktan daha fazla katkısı olmuştur merak etmeyin.

Yönetimde bulunduğu 3 sezon da 3 şampiyonluk yaşayan bir takım varsa, ve o adam aktif rolde ise başarısız diyemezsin 1-2 transfer ile. Bayern Münih hiç hata yapmıyor mu, Real Madrid mesela Bale'ye 90 verip, Mesut'u çok daha azına sattı. Onlar ne o zaman. Amrabat bizim ölçeğimiz için kazık tabi, Allahı hemde. Ama Telles'i ödeme planı yüzünden iptal noktasına getirip, Alper'i 1 Mmilyon Euro, Tarık2ı 500.000 Euro için almaktan vazgeçen adam o zaman Amrabat'a neden o fahiş fiyatı verdirsin.

Ayrıca hatırlamayanlara hatırlatayım.

Transfer tıkanmışken ABDÜRRHAİM'İM GÖRÜŞMELERİNDEN SONRA GİDİP BİZZAT KAYSERİ BAŞKANI İLE GÖRÜŞÜP İŞİ BAĞLAYANA ADAM DA ÜNAL AYSAL'DI. 8.6 verdiysek onun payı ne olacak o zaman.

Umutsu sana kolay bi kaç soru yoneltecegim.

Riva'yi satinca neolacak?

Mesela suanda satinca kaça gider?

Sonra sorularimiza devam edelim.

Nakit para gelecek, tutunca ne olacak Riva'yı onu anlamıyorum. Ayrıca Riva'nın gereğinden fazla büyütüldüğünü düşünüyorum. Şehir efsanesi olmaz umarım

ben sahsen unal baskani ne asiri seviyorum ne nefret ediyorum, su an icin sempatim var. cunku galatasaraya hizmet ediyor ve su ana kadar basarilida buluyorum. yeterki galatasaraya faydali olsun. ama bu forumda baya unal aysal sevdalilari var. illa ki unal aysal sevgisini gostermek icin albayraka ve terime saydirmak zorunlulugu hissedenler var. ya o, ya o mantigini anlamiyorum ben.

5 sene önce Adnan Polat'a herkes taparcasına sever ve güvenirken (ben de dahil), 2010'da hakkında oluşan ve sonunu getiren olumsuz fikirler, Sezgin ile ilişkisi, Stancu, Culio,Pino gibi adamlara ödenen bedeller Misimovic kataküllusi falan sonra çokça tartışıldı. Komisyoncu dendi. Polat 20 yıl bu kulüpte barınmış, zamanında iyi işler de yapmış, yönetici iken iyi transferlere (Hakan Şükür, Arif gibi) de katkısı olmuş bir isimdi. Kim derdi, ya da suçlayabilirdi bu adamı o zaman o dönem. Ama sonra hain oldu, ki stat açılışında ihbar konuşmaları ile öyle de olduğunu kısmen gösterdi.

Adnan Polat'a bende çok güvenmiştim. Ve o adam ile Galatasaray'ın gelecek bütün başkanlarına bir daha güvenmemem gerektiğini anladım. Çünkü çıktıkları yer belli. Lise olmadan tuvalete bile gidemez bizim başkanlar. Onları arkasına almadan liseli olmadan başkan olman imkansız, liseli isen de dediklerine uymak zorundasın . ALİ DÜRÜST gibi bir adam YILLARDIR NEDEN 2. ADAM OLUP 1. ADAM'LIĞA OYNAMIYOR, ÇÜNKÜ LİSELİ OLMASINA RAĞMEN BİAT ETMEZ, ETMEYİNCE DE LİSEYE RAĞMEN BAŞARILI OLMAN İMKANSIZ, 1 YILDA FİŞİNİ ÇEKERLER. TARAFTAR DA BAYRAM YAPAR KURTULDUK DİYE, O DERECE BAŞARISIZ OLURSUN.

sevgili alpay bence hiç zorlama daha... senin baktığın açıdan bakarsak bu kulüpte paranın en büyüğünü fatih terim'in yemiş olması lazım... hiç oynamayan hatta oynamayacak adamlara mukavele imzalatmasını başka nasıl açıklayabiliriz????...

zannettiğinizin aksine galatasaray gibi kulüplerde öyle para açığı olmaz... borsaya kote bir şirketsin çünkü... şehir efsanelerini bırakın bir kalem... ne çok meraklıyız böyle komplo teorilerine... ünal aysal dediğin adamın sırf otelinin günlük cirosu milyon dolar eder, işi gücü yok isviçre-belçika bağlantılarını 500bin euroluk umut gündoğan için kullanacak...

telegol ve derin futbol gibi programların nasıl bu kadar raiting yaptığını anlamak çok zor değil malesef...

Nakit para gelecek, tutunca ne olacak Riva'yı onu anlamıyorum. Ayrıca Riva'nın gereğinden fazla büyütüldüğünü düşünüyorum. Şehir efsanesi olmaz umarım

Riva'nın tapusu bizim ise. 2 sene hiç transfer yapma, elindeki ile idare et 1-2 genç al. Uluslararası bağlantını kullan kredi çek, oraya kulübe daimi gelir getirecek konutlar, AVM'ler yap.

Florya madem çok değerli sat orayı, taşı Riva'ya idman sahanı, 10 Milyon Euro'ya en kral antreman tesisini yap.

Satarsan ne olacak direk. 500 Milyon Euro potansiyelli yer gidecek 70-80 Milyon Euro'ya.

Degerlenecek? Turkiye/Istanbul gelisen bi ulke/sehir. Simdi sat 10 sene sonra o Rivayi geri almaya kalk bakalim nediyorlar sana?

Malvarligi iyidir, satinca alacaksin borc odiyceksin, transfer yapacaksin para buhar olup gidecek.

Boyle iyi, kendi yagimizda kavruluruz, Riva'da malvarligimiz olarak kalir.

Ora daha çok degerlenir rahat ol o yüzdende Galatasaraya bisey olmaz.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=Wfj-WnlTsAI[/media]

paylasildimi bilmiyorum süper oynamis bi kere kicini kullanmayi biliyo calim atio orta saha icin cok önemli 2 ozellik sirf bu özellikler bile bizim 18kisilik kadroya girmesine yeter bence

Kiçina lafini sen mi yazdin bi kaç gün önce? Buraya atarmisin bi bakayim kiçina mi yazmisin?

Kic mic yada baska bir argo kelime söyledigimiz fark etmez,önemli olan senin millete akil vermeye calisman.Benim göstermeme gerek yok ayni mesaj sende de var merak ediyorsan bulabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt