- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.574
- 5.478
KAP geliyor KAP . . .
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Riva'nın tapusu bizim ise. 2 sene hiç transfer yapma, elindeki ile idare et 1-2 genç al. Uluslararası bağlantını kullan kredi çek, oraya kulübe daimi gelir getirecek konutlar, AVM'ler yap.
Florya madem çok değerli sat orayı, taşı Riva'ya idman sahanı, 10 Milyon Euro'ya en kral antreman tesisini yap.
Satarsan ne olacak direk. 500 Milyon Euro potansiyelli yer gidecek 70-80 Milyon Euro'ya.
sevgili alpay bence hiç zorlama daha... senin baktığın açıdan bakarsak bu kulüpte paranın en büyüğünü fatih terim'in yemiş olması lazım... hiç oynamayan hatta oynamayacak adamlara mukavele imzalatmasını başka nasıl açıklayabiliriz????...
zannettiğinizin aksine galatasaray gibi kulüplerde öyle para açığı olmaz... borsaya kote bir şirketsin çünkü... şehir efsanelerini bırakın bir kalem... ne çok meraklıyız böyle komplo teorilerine... ünal aysal dediğin adamın sırf otelinin günlük cirosu milyon dolar eder, işi gücü yok isviçre-belçika bağlantılarını 500bin euroluk umut gündoğan için kullanacak...
telegol ve derin futbol gibi programların nasıl bu kadar raiting yaptığını anlamak çok zor değil malesef...
Sendemi duyumcu oldun Murat
Kic mic yada baska bir argo kelime söyledigimiz fark etmez,önemli olan senin millete akil vermeye calisman.Benim göstermeme gerek yok ayni mesaj sende de var merak ediyorsan bulabilirsin.
Gerçek mi bu?
Ha bide soyle dusun Umutsu Riva'yi Ozhan Canaydin doneminden beri konusuyoruz, o dönem satilsaydi zararimizi dusunebiliyormusun? Bundan 10 sene sonrada yine ayni dusunceksin insallah
Hleb ilk antremanda sakatlanmis![]()
İnşallah Oktay ben bu satış olaylarından pek anlamam zaten fakat merak ettim neden bu kadar çok üzerinde durulduğunun Riva'nın.
Asya yakasında bulunan Riva, İstanbul'un belki de en değerli kara parçalarından biri kabul edilmektedir.
Riva'da sık ormanlarla kaplı, vahşi doğaya ev sahipliği yapan arazinin büyük bir bölümü Galatasaray'a aittir. Araziye yüz milyon doları aşan değer biçilmektedir. Kulübümüz, bugün Riva'daki arazisinin değerlendirilmesi için gerekli çalışmaları sürdürmektedir. Karadeniz Otoyolu'nun tamamlanması ve İstanbul Boğazı'ndan geçecek 3. köprünün yeri konusunda Riva arazisinin de bulunduğu İstanbul'un kuzey bölgesinin seçilmesinin gündeme daha sık gelmesiyle, Galatasaray'ın Riva arazisinin, değeri daha da artmıştır.
Ayrıca 2008 yılı başında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından 1.979 hektarlık alanı kapsayacak "Riva Yerleşimi Kültür-Turizm-Sağlık-Spor Köyü Uluslararası Kentsel Tasarım Hizmet Alımı Projesi" hazırlanmıştır. Çevre Düzeni Planı'na uygun olarak hazırlanan proje, Riva Köyü ve Beylik Mandıra alt bölgesinde doğa ile uyumlu, kentlilerin kültür, turizm, sağlık ve spor etkinliklerinden yararlanmasına imkan tanıyacaktır.
3-4 senedir toplasan 10 defa ancak izlemişimdir o programları orayı geç bence de, yani komplo kurarak bundan zevk alan biri değilim. Yanlış ifade etmiş olabilirim. Kısaca-güvenmiyorum demekti işin özeti.