Deniz Aslan
Parçalı Üye
- 21 Ocak 2010
- 3.490
- 177
- 1.283
Salih Dursun için cok mutlu oldum. Cok heycanli, cok mutlu gözüküyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Destekliyorum gençlerin gelmesini. Sabri, Aydin, Balta gibiler kulübede olana kadar Salih, Umut Tarik dursunlar.
Selçuk İnan'a Alternatif ? | Transfer Forumu, Transfer Haberleri, Galatasaray Forumu
Tüm foruma kapak yapmisim haberim bile yok. Olcay'a tek oyu veren benim, herkes Hamit'e oy vermis ya la![]()
SON DAKIKA: KİM KALSTROM RESMEN BURSASPORDA..!!! 3 YILLIK İMZALADI
zamaninda onlar hakkindada Salih Tarik felan gibi dusunuluyordu.
gelmese daha iyidi zaten
Hadi bakalim umarim Salih lig icin faydali olur. En azindan bir alternatif daha kazandirmis olduk takima. Bek bir beklentim olmasada kabullenmek gerekir.
Selçuk İnan'a Alternatif ? | Transfer Forumu, Transfer Haberleri, Galatasaray Forumu
Tüm foruma kapak yapmisim haberim bile yok. Olcay'a tek oyu veren benim, herkes Hamit'e oy vermis ya la![]()
Aynı mevkide oynamamalarına rağmen Selçuk'a alternatif olabilir demişsin ve bunla övünüyorsun![]()
![]()
![]()
evrene bak haha,yönetimden biri gibi,nerde transfer orada evren,adamsın evren
SALİH STOPER OYNAYACAK,BEKE VEYSEL GELECEK,ORTAYA DA UMUT,ALLAH BELANI VERSİN TÜPÇÜ
2.ligde 8 numara (selcuk) pozisyonunda oynuyordu. oradan biliyorum.
Ya nasıl bir mantıkdrı bu geçiniz şu mantığı...
Salih gelirse Veysel gelmez.
İshak gelirse Tarık gelmez bu kadar.
nesi varmıs mantıgımın fesubunallah,salihi de izledim veyseli de ishak ı da,kimin nerede oynayacagını en iyi biz biliriz biz!!