Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler Kisaca özet gecelim :

Telles = Transferi yatti mi ? kaldimi ? Ilgileniyoruz ama sonunu getire bilecekmiyiz yillar sonra SOL BEK gorebilecemiyiz ?

Umut Gundogan = Alindi, yedekte dikine gidecek adam zaten yoktu yasi 24 bundan sonra pek te gelisim beklememek lazim olursa olur olmazsada olan kalitesiyle yetiniriz .

Salih Dursun = her an alinabilir , 3-4-1-2 sisteminde defansin sag blokun'da gorev alabilir , turk ve yedek icin fena olmaz

Hajrovic = Alindi , Hayrini gorelim bakalim , yabanci siniri gelisimine iyi gelmiye bilir

Veysel Sari = Sezon sonu icin anlasilmis ,en iyi ihtimal ikinci yarida kadroya katilir eses simarmazsa sag bekte oynar yerini alir ..

Tarik Camdal = Ilgi alakamizi kesmisiz gibi

Baskada bilemiyorum transfer yok :redface-new:

BdjiUVECMAAK_sE.jpg

Başkan bi laf etti, transferin de içine etti.

Ne olursa olsun, bu Alex Telles' i getirsinler. Yeter bu sol bek beceriksizligi artık.

Amrabat'la Dany'ye kıl oldum zaten. Kabiliyetsiz herifler. Başımıza adam oldular

Telles gelecek bana güvenin

salihi beğenmeyenler varda bence iyi bir futbolcu, ruhlu biri. telles inş olur. danny amrabat ve riera gönderilebilirse astori alınmalı italyan stoper herzaman daha iyidir. izet bence çok iş yapar bide yerli olarak oynarsa müthiş olur

SON DAKİKA | Beşiktaşlıları üzecek açıklama Atletico MG Başkanı'dan geldi. Brezilya ekibi, Ronaldinho ile sözleşme yenilediklerini duyurdu.

HOPAAAAAAA

Baskan niye bu kadar cok konuşuyor

Ne oldu hergün bi transfere

Telles dururken gittik hayroya imza attirdik oda bir ilginçlik

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ronaldinho kulübü ile sözleşme uzattı :D :D :D :D :D :D :D :D :D menemencileri ücrete zam konusunda kullandı :D :D

Başkan bi laf etti, transferin de içine etti.

Ne olursa olsun, bu Alex Telles' i getirsinler. Yeter bu sol bek beceriksizligi artık.

Amrabat'la Dany'ye kıl oldum zaten. Kabiliyetsiz herifler. Başımıza adam oldular

baskan konustukca hersey tersine gidiyor ..

Baroni hakli cikacak kuslar ötecek .. ben ona da deli oluyorum ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt