Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaş benim anlamadığım anlayamadığım bir olay var. Bu anadolu kulüplerinden aldıgımız genç diye tabir edilen topçulara neden 1 milyon ve üstü paralar verilir yıllık bazında. Adam kulübünden 100 - 150 bin kazanırken hop bi bakmışsın adama yıllık 1 milyondan 5 yıllık sözleşme imzalamısız. Ondan sonra yetersiz çıkınca gönder gönderebilirsen , adamlar sözleşme sonuna kadar biz de kalıp paraları cukka ediyorlar. Yakın zamanda aklıma gelen Yiğit , Sercan , Yekta , Ceyhun , Çağlar , Batdal , Furkan gibi bir çok futbolcu var. Göndermeye gönderemiyosun mecburen parasının bir kısmını ödeyip kiralamak durumunda kalıyosun.

Çok mu zor su adamlara eski kulübünden aldıgı paranın 100 - 150 bin fazlasını verip sözleşme imzalatmak. Daha sonra da gösterdiği performansa göre iyileştirme yapmak. Çok mu zor yahu anlayamıyorum.

Kendini kanıtlamış futbolcuya ver abi 1 milyon üstü kimse buna bişi demiyor , ya da ne bileyim gerçekten muazzam bir yetenek vardır , rakibine kaptırmamak için verirsin sağlam para.

tellesde gerçekten bir pürüz çıkarsa Alvaro Pereira ismi geçiyor. Aman amrabattan kurtulamadık

bjk ronaldinhoyu alamadı diye eğleniyoruzda bizde tellesi alamazsak aynen madara olucaz. gerçi bizim başkan alışkın pek takmıyor heralde. taraftara 10 yıl sonra gerçek bir sol bek görmeyi çok görmesinler.

Ne alakası var? Biz alamazsak bile kulüple anlaşamadığımız için alamamış oluruz, bjk sadece oyuncuyla görüştü, kulüple anlaşma derdi de yok ama 6 milyon vermesine rağmen Ronaldinho umursamadı bile. Artı bjk, bırak Ronaldinho'yu, bizim Eboue ayarında bir oyuncu bile getirse helal olsun derim, o derece çapsız bir takım çünkü.

se3ujaha.jpg

Tribun dergisinin resmi facebook sayfasindanmis...

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

AwwJUKcCMAAAeSM.jpg:large
ben olmak istedim Cimboma yar

lakin yabancı sınırı dar

yaz gelsin hele bi

giyeceğim formanın rengidir

sarı ayva kızıl nar:(:(:(:(:(:(

Alsinlar şu gereksiz adami da haber yapilmasa artik

Discovery cihazımdan gönderildi

Moderetör Mesajım neden attıktan 10 dk sonra yayınlanıyor ? garezin ne arkadaşım. yeter ama.

Fikret Orman ömrü biyunca artistlik yapmaz artık herhalde :) Ne güldüm sümüklüye ya :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt