Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cristiano normal Ronaldo'dan cok cok daha katkili oldu ama takimina. R9 daha yetenekli olabilir ama CR7 her zaman ayni performansi gösteren ve hic bozulmayan mükemmel bir makine gibi. Estetik ve yetenek olarak R9, performans olarak CR7 bence.

Kiyaslamak aslinda baya zor. Artik futbol tam bir sistem oyunu oldu. Gecmiste de önemliydi tabiki ama Ispanya örnegi ortada mesela. El Fenomeno benim için daha zevkliydi bakmak için ama CR7de cok iyi bir oyuncu tabiki

Telles, Hayri + 2/3 kalbur ustu genç turk isimleri hep donuyor bu transfer doneminde, geçen sene hatirlarsaniz Sneijder gibi bir unlu oyuncu aldik ama bu sene sanki hedefler biraz kuçulmus gibi yoksa benmi yanlis goruyorum

Telles, Hayri + 2/3 kalbur ustu genç turk isimleri hep donuyor bu transfer doneminde, geçen sene hatirlarsaniz Sneijder gibi bir unlu oyuncu aldik ama bu sene sanki hedefler biraz kuçulmus gibi yoksa benmi yanlis goruyorum

Takımı gençleştirmemiz gerek + para dengesini biraz şaştık geçen sene.

Bruma'ya 12 alex'e 7 vererek mi küçülüyor hedefler :D

Saf yetenekle etkili futbolcuyu ayirmak lazim,dünyaya gelmis gecmis en etkili,takimlarina en fazli katki saglyan futbolcular Cr7 ve Messi,ama yetenek olarak Maradonna ve Zidane degiller

Türkiyedede öyle,Ardayi tüm dünya taniyor,tanimayada devam edecek insallah,ama asla bir Sergen kadar yetenekli degil,birde fb ve bjkde oynayan Yusuf Simsek vardi,adamda fizik sifir,cabukluk sifir,disiplin sifir ama yürüyerek alayina calim atiyordu.

Takımı gençleştirmemiz gerek + para dengesini biraz şaştık geçen sene.

Haklisin renktas, bence yabanci kurali bize çok zarar veriyor, yaptigimiz yatirimlar ( bruma mesela) nasil verim alacagimizi tam olarak bilemiyoruz, sanirim turk oyuncularina yonelmemiz bu donemde ondan kaynaklaniyor

Açikçasi benim pek duymadigim isimler hep çikti yani one geçen genç yetenekler gibi gozukmuyor : umut gundogan, tolgay arslan, salih dursun vs .. ama çalhanoglu, zamaninda gokhan tore gibi oyuncular sIk sIk isimleri on plana geliyordu

Ulan asil bu ödülü Ribery almasi lazim. Adam bu dehset Bayernin stariydi. Daha ne yapsin ki? Cok zor gözüküyor ama.

O almassa Ronaldo alacaktir.

Haklisin renktas, bence yabanci kurali bize çok zarar veriyor, yaptigimiz yatirimlar ( bruma mesela) nasil verim alacagimizi tam olarak bilemiyoruz, sanirim turk oyuncularina yonelmemiz bu donemde ondan kaynaklaniyor

Açikçasi benim pek duymadigim isimler hep çikti yani one geçen genç yetenekler gibi gozukmuyor : umut gundogan, tolgay arslan, salih dursun vs .. ama çalhanoglu, zamaninda gokhan tore gibi oyuncular sIk sIk isimleri on plana geliyordu

Adı geçen oyuncuların arasında çok büyük kalite farkları yok bence. Hakan belki bi tık daha öndedir. İsmi bilinenler de kalitesi yüzünden değil PR'ı kuvvetli olduğu için bilinen adamlar, misal Tolgay. Biz fazla abartıyoruz bide bazı adamları.

Ulan asil bu ödülü Ribery almasi lazim. Adam bu dehset Bayernin stariydi. Daha ne yapsin ki? Cok zor gözüküyor ama.

O almassa Ronaldo alacaktir.

Bence Ronaldo hakediyor.

Ribery cok müthis bir sezon oynadi, dogru. Ama bireysel performansa bakarsak Ronaldo her düzeyde öndedir. Madrid'i sirtliyor, Portekiz'i tasiyor..

Yani Ribery Ronaldo'ya göre biraz da daha avantajli gibi cünkü kendisi daha iyi bir takimda oynuyor. Tabi Madrid'i kücümsemek istemiyorum, gecen sezona göre yorum yapiyorum.

Ribery 3 kupa kaldirdi dogru, ama bunu iyi bir takimda oldugu icin kaldirdi. Yani simdi Ronaldo daha iyi olsa kupayi kazandirirdi diyenler cikabilir, ama gidip vasat defanslarini toparlayacak kapasitede degil.

Özet, bireysel anlamda Ronaldo kesinlikle haketti.

İyi nöbetler var mı bir gelişme?

TARIK ÇAMDAL'A KAPI GÖSTERiLDi

Beşiktaş
'ta gündeme bir iddia düştü. Beşiktaş'ın Tarık Çamdal transferinden ilginç bir gerekçeyle vazgeçtiği öğrenildi.

Gerekçesi Siyah-Beyazlıların görüşmeler derinlemesine sürerken Tarık ÇAMDAL'ın farklı bir ortamda "G.Saray'da oynamak istiyorum ama.. " şeklinde bir ifadesinin öğrenilmesi üzerine "Bu nasıl iş bizimle pazarlıkta ama böyle laflar etmiş." denildiği ve imza aşamasından dönüldüğü öğrenildi.

Bu iddiayı Önder Özen'e sorduk.

-Tarık'tan vazgeçtiniz mi?

Ö.Özen: Tarık artık gündeminizde yok.

- Bu söylenenler doğru mu? Bu ani dönüşün nedeni nedir?

Ö. Özen: Yorum yapmak istemiyorum. ALLAH herkesin gönlüne göre versin.. Hayırlı olsun...

tolgay arslan hakan calganoglu astori (kiralik ) koray günteri tarık çamdal alabilirsek en azından 3unu alabilirsek 3 kulvarda daha genıs bırbırıne yakın kadromuz olmus olabilir

alex telles tolgay arslan hakan calganoglu astori (kiralik ) koray günteri tarık çamdal alabilirsek en azından 3unu alabilirsek 3 kulvarda daha genıs bırbırıne yakın kadromuz olmus olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt