Osman Çevik
10 Numara!
- 29 Ağustos 2009
- 17.981
- 9.979
- 2.398
3 valiz parasi almislardir senin bu begenmedigin metaller icin![]()
en az 10 bin euro
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3 valiz parasi almislardir senin bu begenmedigin metaller icin![]()
Cristiano normal Ronaldo'dan cok cok daha katkili oldu ama takimina. R9 daha yetenekli olabilir ama CR7 her zaman ayni performansi gösteren ve hic bozulmayan mükemmel bir makine gibi. Estetik ve yetenek olarak R9, performans olarak CR7 bence.
Telles, Hayri + 2/3 kalbur ustu genç turk isimleri hep donuyor bu transfer doneminde, geçen sene hatirlarsaniz Sneijder gibi bir unlu oyuncu aldik ama bu sene sanki hedefler biraz kuçulmus gibi yoksa benmi yanlis goruyorum
Telles, Hayri + 2/3 kalbur ustu genç turk isimleri hep donuyor bu transfer doneminde, geçen sene hatirlarsaniz Sneijder gibi bir unlu oyuncu aldik ama bu sene sanki hedefler biraz kuçulmus gibi yoksa benmi yanlis goruyorum
Takımı gençleştirmemiz gerek + para dengesini biraz şaştık geçen sene.
Haklisin renktas, bence yabanci kurali bize çok zarar veriyor, yaptigimiz yatirimlar ( bruma mesela) nasil verim alacagimizi tam olarak bilemiyoruz, sanirim turk oyuncularina yonelmemiz bu donemde ondan kaynaklaniyor
Açikçasi benim pek duymadigim isimler hep çikti yani one geçen genç yetenekler gibi gozukmuyor : umut gundogan, tolgay arslan, salih dursun vs .. ama çalhanoglu, zamaninda gokhan tore gibi oyuncular sIk sIk isimleri on plana geliyordu
Ulan asil bu ödülü Ribery almasi lazim. Adam bu dehset Bayernin stariydi. Daha ne yapsin ki? Cok zor gözüküyor ama.
O almassa Ronaldo alacaktir.
Pehh . Messi tek basina 1 hic .
alex telles tolgay arslan hakan calganoglu astori (kiralik ) koray günteri tarık çamdal alabilirsek en azından 3unu alabilirsek 3 kulvarda daha genıs bırbırıne yakın kadromuz olmus olabilir