Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1111. mesajım 1 numaramız olan Aykut Erçetin'e gelsin. şaka şaka gönlümüzün 1 numarasına gelsin tabi ki :D

[attachment=6555:muslera.jpg]

Ekli dosyalar

• muslera.webp
    muslera.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 483
Deco beklerken Tabata, Robinho beklerken F.Tekke, Forlan beklerken Edu, Nene beklerken Dentinho, Adebayor beklerken Eneramo, Ronaldinho beklerken Hosgeldin Bilal Kısa...

Hayalleriniz = Gerçeklerimiz

Vallahi yüreğim parçalandı. Samimiyeten üzüldüm. Adamlar harbiden doğru sölüyo

İzlemeyenler mutlaka izlesin.Çok farklı olmuş :)

[media]https://www.youtube.com/watch?v=B7FPsIDyL3Q[/media]

tarık bjkyi istemiyor belliydi zaten,bizden de istedigi hamleyi göremeyince haliyle ortada kalmamak icin eskisehirle sözlesme uzatıyor,kendisi icin hayırlı olsun,sanırım veyseli alacagız biz

Gunaydinlar

Bucali ortasaha cok iyi alirsak potukdan iyi birini almış oluruz

Bugün Telles açıklansa da sevinsek biraz hiç izlemedim ama hislerim kaçırırsak çok dövüneceğimizi söylüyor

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Futbola bakis acin gercekten cok ilginc.

Amrabat'i övüyorsun, Bruma'dan daha verimli buluyorsun. Messi icin bunu yaziyorsun..

Messi iyi olsaydi arjantini dünya sampiyonu yapardi demek istiyorsun heralde..?

Fikirlerim de netim bro . Messi dunya da hatirlanacak bir topcu olmamali bence . Barca sisteminde takir takir gol atan bir futbolcu . Eminim Messi'den sonra gelen topcu da en az onun kadar atar . Ama CR7 oyle degil . CR7 Man utd , Real Madrid , Portekiz mill takimi her takimda yuku ceken ilk futbolcudur . Cogu golunu kendi hazirlar ve bu adam kanatta oynuyor . Messi gibi santraforda da degil . Amrabat'a gelince o konuda cok hassasım :s

Fikirlerim de netim bro . Messi dunya da hatirlanacak bir topcu olmamali bence . Barca sisteminde takir takir gol atan bir futbolcu . Eminim Messi'den sonra gelen topcu da en az onun kadar atar . Ama CR7 oyle degil . CR7 Man utd , Real Madrid , Portekiz mill takimi her takimda yuku ceken ilk futbolcudur . Cogu golunu kendi hazirlar ve bu adam kanatta oynuyor . Messi gibi santraforda da degil . Amrabat'a gelince o konuda cok hassasım :s

Yol yakinken vazgec bu Amrabat sevdasindan...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt