Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
40 yılın başı bir solbek alacaklar burnumuzdan getiriyorlar..

Ya kardeşim alın şu solbeki adam takıma biran önce alışsın..

Benim bu Hajrodanda pek umudum yok eğer Türk statüsünde oynamayacaksa zaten takıma giremez ozaman tam bir fiyasko olur..

Abi 2 3 hafta sans verilse sinoyla akarlar bence ama adam sanssiz simdi Hajro da geldi cook zor oynamasi :(

Ya Emre yapma ya ne akmasi falan...adam bildigin kontra atak topcusu..calim yetenegi ve bilgisi yerlerde olan bir adamdan bahsediyoruz...kapanan defanslari acacak kalitede bir yapiya sahip degil...Nasil Lua Lua karabükte hizli kontra ataklar sayesinde parladiysa Amrabat da Kayseri'de ayni sekilde parladi..Sut,kaliteli orta acma yetenegide yok...Sol ayagi 14 yasinda futbola basliyan bir cocuk seviyesinde...

Ya Emre yapma ya ne akmasi falan...adam bildigin kontra atak topcusu..calim yetenegi ve bilgisi yerlerde olan bir adamdan bahsediyoruz...kapanan defanslari acacak kalitede bir yapiya sahip degil...Nasil Lua Lua karabükte hizli kontra ataklar sayesinde parladiysa Amrabat da Kayseri'de ayni sekilde parladi..Sut,kaliteli orta acma yetenegide yok...Sol ayagi 14 yasinda futbola basliyan bir cocuk seviyesinde...

Futbol dehasi sinyor 4-3-1-2 nin sol icinde oynatiyodu abi . Adami futboldan soguttu yaa

Menejer cakal Telles'in,vay pust vay,ortalıgı karıstırıyor dürzü

cr 7 yle fenomeno ronaldoyu bir tutanların yaşı muhtemelen gerçek ronaldoyu izlemeye yetmemiştir fransa 98 ve öncesi açın en azından youtube derlemelerini izleyin sonra degerlendirin

eski ronaldoyuda bir fiil izledim ne ronaldo daki displin vardı ne savaşçılık ne katkı...

c.ronaldo kraldır:encouragement:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt