Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bülent tulun denen adam beni soğutuyor tüm yönetim den bu çapsızla nasıl birlikteler kafayı yiycem ...

mancini giderse kulüp batar, iflas ederiz.

Bu taraftar böyle olmaya devam ettikçe, yönetimin eksik yanlarını görmezlikten gelmeye devam edicem.

GÜCENMEYİN, DARILMAYIN, KIRILMAYIN! Ama her defasında hepiniz aynısını yapıyorsunuz, açın bakın geçmiş transfer nöbetlerini, yönetime söylemediğiniz laf kalmıyor, istifaya bile getiriyorusunuz. Başkan şöyle kötü, böyle kötü. Sonra transferler gelince herşey unutuluyor herşey süt liman oluyor. Başkan bir tane oluyor. Bıktım artık bu dejavuyu izlemekten.

Ya yemin ediyorum üzülüyorum sinirleniyorum. Bu adamların eksikleri olabilir, hataları da olabilir ama bu adamlar gelmeden önce biz kimleri transfer etmeleri için bekliyoduk?

Ya dürüst olun, şuan bir beklenti içindesiniz, bu beklentinin sebebi KİMDİR? Şuan 8-10 oyuncu haricinde bütün oyunculara talip olabileceğimiz ve hatta transfer edebileceğimiz algısını sizde yaratan kimlerdir?

Söylediklerim canınızı yakacak ama ANLIK YAŞIYORSUNUZ, ANLIK TEPKİ VERİYOSUNUZ, GENEL PENCEREDEN DEĞİL OLAYLARA SANİYELİK YAKLAŞIYOSUNUZ!

Ve unutmadan bu adamlar gelene kadar transfer son gün son saniyelerde açıklanırdı. Şimdi kampa yetiştirilemiyor diye bağırıyosunuz. Bu bile bir gelişme ama farkında değilsiniz.

Ve son olarak, bas parayı al diye bağıranlara sesleniyorum. Para cebinizden çıkmıyor sallayın boş keseden! Kendiniz bir teknoloji mağazasına gittiğinizde istediğiniz gönlünüzden geçen nice şeyler oluyor! BASIP PARAYI ALABİLİYORMUSUNUZ?

Yine de sizleri seviyorum, Galatasaraylısınız. Aşkıma GALATASARAYIMA gönül vermişsiniz. Bu serzenişlerinizi de GALATASARAYIMA olan aşkınıza bağlıyorum ve saygı ve sevgilerimi sunuyorum....

Yahu madem para yok, sen ne diye gidip Hajrovic'e basiyorsun olan parayi... ??!?!??!?!!?!

Senin elinde zataen yabanci kanat (Bruma) var!

sen git önce su takima bir adam gibi sol bek al SOL BEK!!!!!!!!!!!!

Terimsporlu kardes su tulunla aysal da cok hırsız hee

Terimspor'u (gerçi bu ifadeyi de kabul etmiyorum ya neyse) bırakalı 1.5 ay oldu kardeş.

Aysal'a ön yargımı bırakalı 1 gün

Tulun'a olan öfkem sonsuza kadar

Ama Mancini giderse, kaçarsa Aysal'ın sene sonu kaçmak için bunları yaptığına inancım %100 olur.Hala arkasında durana da Aysalspor derim artık.

Baskanimizin ve yonetimin degerini bilin lutfen yoksa cok pisman oluruz

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Baskan benim icin güvenilir kaynak degil renktas :)

Malum, her gün 1 transfer aciklaniyordu, 3 gün oldu, sadece Hajri geldi, o da suan icin en ise yaramaz transfer.

Elimizde Bruma var zaten yabanci, takimda sag bek sol bek stoper yok, bizimkiler gidiyor önce - kimsenin pesinde kosmadigi - Hajriyi getiriyorlar.

Paso sacmalik bunlarin transfer politikasi. Ben olsam bende durmam kapiyi vurur cikarim.

Sikintilarin farkindayiz da, bekleyelim bakalim 1 hafta. Sonra konusuruz mutlaka.

Mancini´yi mutlu etmek isteyecegini düsünüyorum Baskanin, zira Mancini onun projesi. Hirsli olmasi gerekir.

Krizi biraz da olsa atlatmisken, taraftar Mancini´yi sevmeye baslamisken, cuvallamasin Baskan.

Alex, Veysel, Tarik, Tolgay. Bu 4 transfer ya. Zor, imkansiz filan demesinler simdi.

valla ben bişey okumama gerek yok... sen söyledin zaten...:) transferde bayern ile kapışmışız... onlar 9+3 vermiş biz 9+2 vermişiz... olay shaqiri'nin tercihine kalmış o da bayern'i tercih etmiş... sen bunu yönetimin beceriksizliği olarak algılamışsın... ben diyorum ki adam haklı olarak bayern'i tercih etmiş...

Bu yönetim beceriksizliğidir. Bizde iş Shaqirinin görüşünü almaya gelmedi. Basel teklifimizi kabul etmedi anlatabiliyor muyum ? Kulüp teklifi kabul etmeden oyuncuyla görüşemezsin. kaldı ki Ali dürüst Oyuncuyla görüşmeden önce kulübüyle anlaşmaya çalıştık fakat basel teklifimizi kabul etmedi dedi.

Terimspor'u (gerçi bu ifadeyi de kabul etmiyorum ya neyse) bırakalı 1.5 ay oldu kardeş.

Aysal'a ön yargımı bırakalı 1 gün

Tulun'a olan öfkem sonsuza kadar

Ama Mancini giderse, kaçarsa Aysal'ın sene sonu kaçmak için bunları yaptığına inancım %100 olur.Hala arkasında durana da Aysalspor derim artık.

Aysal cok iyi yonetiyor takimi . Mancini de Terimden ii neden gitsin kardes . Neden kotu dusunuyorsun ?

ulan yeter be hem medya satılmış diyorsunuz hemde saçma sapan haberlere itibar ediyorsunuz önce kendinizle çelişmeyin

Baskan iyi niyetli ama hata yapıyor,konusma abicim transfer konusunda,hergün 1 isim felan,isi bitirin ondan sonra acıklayın,kac tane transferi mundar ettik ya sırf bu dönem,tarık-veysel-alex,halbuki sessiz derinden gitsek biterdi bunlar,gec olurdu belki ama neticede olurdu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt