Cengizhan Kaya
Ulubatlı Souness
- 23 Ocak 2010
- 34.367
- 24.462
- 3.093
Bülent tulun denen adam beni soğutuyor tüm yönetim den bu çapsızla nasıl birlikteler kafayı yiycem ...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu Tulun biri.Başkan da sözünün eri değil.İhraç lütfen
Terimsporlu kardes su tulunla aysal da cok hırsız hee
Baskan benim icin güvenilir kaynak degil renktas
Malum, her gün 1 transfer aciklaniyordu, 3 gün oldu, sadece Hajri geldi, o da suan icin en ise yaramaz transfer.
Elimizde Bruma var zaten yabanci, takimda sag bek sol bek stoper yok, bizimkiler gidiyor önce - kimsenin pesinde kosmadigi - Hajriyi getiriyorlar.
Paso sacmalik bunlarin transfer politikasi. Ben olsam bende durmam kapiyi vurur cikarim.
valla ben bişey okumama gerek yok... sen söyledin zaten...transferde bayern ile kapışmışız... onlar 9+3 vermiş biz 9+2 vermişiz... olay shaqiri'nin tercihine kalmış o da bayern'i tercih etmiş... sen bunu yönetimin beceriksizliği olarak algılamışsın... ben diyorum ki adam haklı olarak bayern'i tercih etmiş...
Terimspor'u (gerçi bu ifadeyi de kabul etmiyorum ya neyse) bırakalı 1.5 ay oldu kardeş.
Aysal'a ön yargımı bırakalı 1 gün
Tulun'a olan öfkem sonsuza kadar
Ama Mancini giderse, kaçarsa Aysal'ın sene sonu kaçmak için bunları yaptığına inancım %100 olur.Hala arkasında durana da Aysalspor derim artık.
Aysal cok iyi yonetiyor takimi . Mancini de Terimden ii neden gitsin kardes . Neden kotu dusunuyorsun ?
gs iflasin esiginde.