Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gitmesin tabi, daha yeni ısınıyoruz adama. Ama yalan da olsa haber görmek bile böyle insanı gıcık ediyor.

Kap'a aciklanmamis hicbir seye inanmamak lazim . Para konusunda problem yasanmis olmali ki ben diyorum Telles %100 gelecek . Aysal gibi zeki bir adam olmasaydi FB suan Turkiye'de tek takim olmustu . Ama Aysal baskan sayesinde tek takim olma yolunda ilerleyen biziz .

Bu yönetim beceriksizliğidir. Bizde iş Shaqirinin görüşünü almaya gelmedi. Basel teklifimizi kabul etmedi anlatabiliyor muyum ? Kulüp teklifi kabul etmeden oyuncuyla görüşemezsin. kaldı ki Ali dürüst Oyuncuyla görüşmeden önce kulübüyle anlaşmaya çalıştık fakat basel teklifimizi kabul etmedi dedi.

tamam hacı... kendin cevap verdin zaten bana yazacak birşey bırakmadın...:)

küfür edersem bana yazık olacak ama size müstehak.oh iyi oluyo,inşallah haberlerin ardı arkası kesilmez.o neydüğü belirsiz duyumcuların twitlerini taşımaya,fenerli medyanın gazına gelmeye devam ettikçe hakediyosunuz.

Kap'a aciklanmamis hicbir seye inanmamak lazim . Para konusunda problem yasanmis olmali ki ben diyorum Telles %100 gelecek . Aysal gibi zeki bir adam olmasaydi FB suan Turkiye'de tek takim olmustu . Ama Aysal baskan sayesinde tek takim olma yolunda ilerleyen biziz .

Renktaş bizim de içimiz rahatlasın nasıl tek takım olma yönünde ilerliyoruz ?

Baskan iyi niyetli ama hata yapıyor,konusma abicim transfer konusunda,hergün 1 isim felan,isi bitirin ondan sonra acıklayın,kac tane transferi mundar ettik ya sırf bu dönem,tarık-veysel-alex,halbuki sessiz derinden gitsek biterdi bunlar,gec olurdu belki ama neticede olurdu.

Reyis yönetimin hata yaptığı konusunda hak veriyorum ama bu sessiz ve derinden konusu beni deli ediyor. Ya biraz mantıklı düşünürmüsünüz lütfen? Transferde sessizlik olmaz ha taraftar olarak sen duymazsın medyaya düşmez belki ama emin ol transfer edecek olduğun klüp oyuncunun değeri artsın diye diğer klüplere sızdırır. Oyuncunun alacağı ücret artsın diye menejelerler duyurmadığı klüp kalmaz.

Yani düşünün Eskişehir ile biz sessiz görüşme yapcaz ve fenere beşiktaşa duyurmayacaklar...

HAHAHA HAHAHAHAHAHA

bu seneki tüm transfer bütcemiz izet'e gitmis olabilir. :/

Reyis yönetimin hata yaptığı konusunda hak veriyorum ama bu sessiz ve derinden konusu beni deli ediyor. Ya biraz mantıklı düşünürmüsünüz lütfen? Transferde sessizlik olmaz ha taraftar olarak sen duymazsın medyaya düşmez belki ama emin ol transfer edecek olduğun klüp oyuncunun değeri artsın diye diğer klüplere sızdırır. Oyuncunun alacağı ücret artsın diye menejelerler duyurmadığı klüp kalmaz.

Yani düşünün Eskişehir ile biz sessiz görüşme yapcaz ve fenere beşiktaşa duyurmayacaklar...

HAHAHA HAHAHAHAHAHA

ya muhakkak menejerler oraya buraya konusuyor is acıga cıkıyor,karsı taraf acıklma yapıyor fiyat yükselmesi ortalık karısması icin,yüzde yüz kimsenin duymaması mümkün degil ama bizim baskan her mikrofon uzatılıdında sununla ilgileniyoruz 1 haftada biter,hergün bir isim demesin,haksız cıkıyor millet saldırıyo haliyle

Sikintilarin farkindayiz da, bekleyelim bakalim 1 hafta. Sonra konusuruz mutlaka.

Mancini´yi mutlu etmek isteyecegini düsünüyorum Baskanin, zira Mancini onun projesi. Hirsli olmasi gerekir.

Krizi biraz da olsa atlatmisken, taraftar Mancini´yi sevmeye baslamisken, cuvallamasin Baskan.

Alex, Veysel, Tarik, Tolgay. Bu 4 transfer ya. Zor, imkansiz filan demesinler simdi.

Transfer politikasi komple yanlis yönetiliyor bence. Sorun buradan kaynaklaniyor. Senin belli bir miktar paran varsa, önce en büyük ihtiyacini karsilayacaksin. Bizimkiler Telles alinmasi gerekirken, gittiler nakit parayi Hajrovic'e bastilar, sonra Gremio'ya faks yollayip ödeme sartlarini degistirmek istediler. Onlar da hakli olarak biz anlasmistik nerden cikti simdi bu dediler.

Benim icin isimler farketmez, Tarikmis, Salihmis, suymus buymus. Önemli olan ilk önce en acil ihtiyaclarimizi karsilamaktir. Bu takim 10 senedir Sabriyle sag bekte oynadi. Eboue oynar, arkasinda Sabri sezon sonuna kadar yine devam eder.

Ama sol bek yok takimda. Önce git sol bekini hallet, ondan sonra Salihmis, Tarikmis, Aliymis, Veliymis pesine düs. Gerektiginde Hakan Balta Tariktan iyi oynar sol bekte. Ama bize ilk 11 icin kaliteli bir adam lazim.

1 hafta daha beklemesine bekleriz ama sonra adamlar gec katiliyorlar takima, hazirlik dönemi geciremiyorlar ve takima uyum süreci uzuyor. Bizim önümüzdeki ay Chelsea ile macimiz var, eger tur atlamak istiyorsan, oyunculari zamaninda transfer edip hazirlayacaksin. Bu kadar amatörlük olmaz her zaman aynisi. Yumurta delige gelince transfer görüsmelerine basliyorlar.

Bak Bayern'e mesela, Lewandowski'yi 1 sene öncesinden bagladilar, keza Sebastian Rode ile 9 ay öncesinden anlasmislar. Adamlar full profesyonel calisiyorlar bizimkiler gibi amatörce degil

Muslera, Melo, Sneijder, Drogba, Bruma, Amrabat oyle ya da boyle hic birinin transferi deliksiz olmadı alışın dostlar, arkadaslar

ft gitmeseydi kulüp batmazdi.

Reyis şaka mı yapıyosun İronimi?

Fatih Terim'i en çok sevenlerden birisi bendim taki yıldırım demirörenle sarmaş dolaş görene kadar.

Fatih Terim uefa kupasını aldıktan sonra transferleri yaptırıp haber vermeden giden birisidir!

Fatih Terim Lucescu'nun şampiyon olduğu yılın üzerine Lucescu'nun gönderilmesine sebep olan gelen kişidir. Ve yaptırdığı tutmayan sayısız transfer ile borçlar ile Galatasarayı nerdeyse iflasa sürükleyen kişidir.

Fatih Terim geldiğinden beri yaptırdığı tutmayan transferleri yazmak bile istemiyorum.

Mancini istifa ederse, yönetimde pilini pirtini toplayip gidebilir. Fatih Terim yine iyi dayanmis bunlara. Bunlar insani kanser eder yeminle. Bir adam gibi huzurlu transfer dönemi geciremeyecek miyiz acaba.

Tulun NEFRETIMSIN!

hiç ismi ve pürüzü çıkmadan gerçekleşen tek yabancı transferimiz dany idi galiba :)

Çeptalk

Türkiye'ye gelen yabancı teknik adamlar ne zamandan beri istifa eder olmuş? Çoğu kovulur tazminatını alır öyle gider. O yüzden boş haber. Ayrıca daha transfer dönemi yeni başladı. Neyin sözünü tutamamışlar?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt