Ahahah bence sen bu işleri bırak transfermark bulduğun oyuncularla takım yap medyanın dolduruşuyla gelmiş yorumlar
:mad-49: İğnelemenin de bir adabı vardır. Futbol ile yatıp futbol ile kalkan, 5 sene öncesine kadar en büyük hayali teknik direktör olmak olan bir adama, yapılacak en büyük hakarettir bu.
Başkanlara güvenmemem ile ilgili de istediğinizi diyebilirsiniz. Ama bu kadar siyasete batmış futbolu izliyorsam, çocukluk hayalimin, ve kendimi bildim bileli tuttuğum takımım içindir.
Dönemsel gelen başarılar ile bir kişi veya yönetici topluluğunu kral ilan etmeyecek kadar bu konuda öngörüm olduğuna da inanıyorum. İnsan sarrafı değilim, yanılabilirim, hata yapabilirim, yanlış veya eksik yorum da yapabilirim, ama hazırcı, ezbere konuşan bir adam hiç bir zaman olmadım.
Medya dolduruşu ile yorum yazmakmış pehh. Adnan Polat dönemini de gördüm ben bu forumda, Özhan Canaydın dönemininin sonlarını da. Canaydın'a yapılan hakaretleri de gördüm, Polat'ın ilahe edilip, yerin altına gömülüşünü de.
Neyse bir insanın niyeti kötü ise bir gün mutlaka ortaya çıkar diyerek kapatayım mevzuyu.
Burada benim dediğimi anlamayıp (usluba takılarak) oraya buraya çekmeye çalışmak yerine bu adam da güvenmiyor yönetimlere o da onun görüşüdür diyerek geçmek çok mu zor.
Ben burada 3 ay öncesine kadar çok güvendiğim Fatih Terim için bile daha kolay olanı seçip, Galatasaray'dan ayrılma yolunu seçti, belki de gidişini kolaylaştırdı diyerek kendi dediklerimi revize edebiliyorum. Peki ya diğerleri ? Haklarında yolsuzluk davası bile çıksa yönetimden biri için ve yurt dışına kaçtı dense bile savunacak potansiyel de adam görüyorum ben burada ötesi var mı?