Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fenerbahçe ile ilgili şike davası çıkmasa tek takım bak kim oluyordu, gerçi yine olmazdı, olamadı da.

Emre kardeşim, inan bana bu ülke de kulüpler için başarı sırası diye bir şey var. Ünal Aysal, Fatih Terim gibi adamlar güçlüdür. Çünkü bunların biri ulusal bağlantıları ile çok güçlüdür diğeri de uluslararası bağlantıları ile. Bu adamlar başarının vaat edilmediği ortamda yokturlar. Gördük Terim kaç takla atmış bizden gitmek için. Çünkü bu sene şampiyon Fenerbahçe'ydi biliyordu. Ünal Aysal'da gitmek istiyor çünkü maddi olarak istediklerini yapamadığı gibi borçlar da kapanmadı ve sürekli hesap soruluyor. 3 sene olayı hikaye sezon sonu yolcu, hem de hiç beklemediğimiz bir günün şafağında. Mancini ise istifa falan etmez şu an ama MAYIS'ın bir sabahı başkan gidince o da yolcu hem de İtalya Milli Takım'a Dünya Kupası sonrasına yolcu.

Bu arada biz mi?

3 sene daha şampiyon falan olamayız.O da en az.

Şimdiden yazıyorum. Çok extreme şeyler olmazsa

2013-2014 Fenerbahçe

2014-2015 Fenerbahçe (4.yıldızı taktım derken kupa TS'ye)

2015-2016 Beşiktaş/Kasımpaşa

2016-2017 Galatasaray/Fenerbahçe (4.yıldız kapışması ve anlık duruma göre)

Buna istediğin kadar saçmalık de.

Ben bu ülke de son 2006 sonrası her şampiyonluğu sezon öncesinde gördüm , timsahlı sezon hariç.( O sezon da Fener'in senesi diyordum tutmadı)

Renktaş naaptın sen ya. Tamam çok fazla objektif bakıyosun dicem bu onuda aşmış. Şuan en koyu Fb liler bile senin bu dediğini rahatlıkla söyleyemez.. Üzüldüm adına

Roberto Mancini dogrucu ve yalak degil. Düsündügünü söylüyor, helal olsun.

Digerleri gibi, "Türkiye müthis bir futbol ülkesi, takimlar inanilmaz, sahalar müthis" filan demiyor.

Böyle gercekci adamlar oldugu sürece, belki gelismek icin birseyler yapariz.

Gerci TFF´ye göre müthis bir futbol ülkesiyiz biz

Burada Semih'İ beğenmeyenler 3 kuruş etmeyeceğini söyleyenler vardı. Mancini taktı kapağı.

Bu adama sahip çıkın. Semih de var bu potansiyel.

Semih'te potansiyel görmüş olmalı yoksa çocuğun formu sakatlıklarla uyumlu bir şekilde durmadan geriye gidiyor.

Semih-Selcuk ve Burak disinda eli ayagi düzgün yerli varmi ki ?? Ha iste birde Umut var. Onun kapasiteside belli yani.

Hocanin morali yokmus Telles transferi beklemede oldugu icin, dogrumu acaba?

hocanın morali falan gayet iyidi belki canı sıkılmış olabilir hangimizin sıkılmadıki 3 senedir eccadımızı bellediler sol bek sol bek diye gittik sag acık aldık hala sol bek yok

[attachment=6571:Servet-cetin.jpg]

Hocam buyuk ustayi unutmus

Ekli dosyalar

• Servet-cetin.webp
    Servet-cetin.webp
    125,2 KB · Görüntüleme: 339
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt