Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kap açıklaması yapılır diye biz mi dedik kardeş?

Umutlandırmasın insanları o zaman.

Sürekli tarih vermesi ve transferlerinde o tarihlerde gerçeklesmemesi de cabası.

Başkanı severim ama hata yaptığında da söylememiz lazım.

Transfer konusunda bu tarz hataları ilk kez de yapmıyor üstelik.

bkz: ''Shaqiri Galatasaray'a,Galatasaray Shaqiri'ye yakın''

Sonuç=Hüsran

başkan iyi niyetiyle çıkıp açıklama yapıyor sorun oluncada erteleniyorsa adam napsın hayır yani sanki çok kötü transferler yapıyor gibi sürekli eleştirmeyin

benim demek istediğim her girdiğimde birinin çıkıp felaket tellalığı yapması abi 1 hafta oldu transfer dönemi açılalı bi bekleyin ya aksilik çıkmasa zaten telles başkanın dediği gün açıklanırdı aksilik çıkmış adam napsın

Guvenmiyorum arkadas sana mi sorcam? Transfer olayinda guvenmiyorum, sen kim oluyorsun baskanin kicini sen mi topluyorsunda boyle bozuluyorsun apaçiymis, babandir apaçi.

En azindan üylerin ailesini karistirma be adam.

Gel üylerin kiz arkadasina küfür et, bize ana avrat küfür et sonrada bize üslup dersi vermeye calis.

Biraz kendini gelistir, baba olmussun kafaya bak.

Baskalarin babasina hakaret eduyorsun.

Cocuguna iyi örnek oluyorsun.

Gesendet von meinem Xperia Z1

Muzzi Özcan (Mancini´nin menejeri) : Roberto Mancini is happy at Galatasaray. The rumours about Mancini leaving are ridiculous and untrue

"Robert Mancini Galatasaray´da mutlu. Mancini´nin ayrilacagi seklindeki dedikodular sacma ve kesinlikle dogru degil"

bugünde dikkatimi böyle haberler çekti yandaş medya mancini ve galatasaray üzerine oynuyor herzmanki gibi....

Baskani ben transfer yapiyor/yapmiyor diye elestirmiyorum çok fazla açik sozlu ve gereksiz sekilde fazla detay verip taraftari beklentiye sokuyor.

Ardindan olmayinca, teknik sorun, taktik problem.

Telles 1-2 gune hallolur deme o zaman.

En azindan üylerin ailesini karistirma be adam.

Gel üylerin kiz arkadasina küfür et, bize ana avrat küfür et sonrada bize üslup dersi vermeye calis.

Biraz kendini gelistir, baba olmussun kafaya bak.

Baskalarin babasina hakaret eduyorsun.

Cocuguna iyi örnek oluyorsun.

Gesendet von meinem Xperia Z1

Hahahah sana ekmek attim mi ? Adam bana apaçi diyor, bana diyorsa bende derim rahat ol.

Kendi ailesine yakistiramiyacagi kelimeyi bana kullanmasin o zaman.

Ayrica sana ne?

Bizimkilerin bu ödeme şartı konusunda anlaşamayıp sorun çıkardığı kaçıncı transfer olayı bu. Yeter artık! Bruma'yı bile son günde aldılar. Madem 12 milyon verecektiniz ne diye son güne bıraktınız. En azından zamanında alsak kamp dönemi geçirmiş olurdu. Aynı şeyler Melo olayında da yaşandı.

benim demek istediğim her girdiğimde birinin çıkıp felaket tellalığı yapması abi 1 hafta oldu transfer dönemi açılalı bi bekleyin ya aksilik çıkmasa zaten telles başkanın dediği gün açıklanırdı aksilik çıkmış adam napsın

Tamamen bitmeden konusmasın.

Geldiğinden beri hep aynı şeyi yapıyor.

Bu ilk mi Gurkan? Bak ilk defa olsa bu olay tamam derim, bu 1 degil 2 degil 3 degil o yuzden transfer konusundaki aciklamalara inanmiyorum.

Bunu yaziyorum diye bana atar yapamazsin.

Ben avatarı değiştirdim totemine başladım beyler. En son Sneijder de yapmıştım :)

Tamamen bitmeden konusmasın.

Geldiğinden beri hep aynı şeyi yapıyor.

orası öyle ama adam kesin gözüyle bakıyor 1 2 güne açıklarım diyor sonra birden bişey oluyor olmuyor yoksa adam kendi kendini yalancı durumuna düşürmez oda heycanlanıyormu artık orasını bilemem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt