Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera

Sagna Vidic Terry Coentrao

Melo Selcuk

Hajrovic Sneijder Bruma

Drogba

Muazzam kadro olurdu önümüzdeki sene icin. Bir kanat daha alinabilir hatta.

Sagna-Vidic-Terry'nin bonservisi yok. Imza ücretleri verilse bile ucuza gelirler.

Coentrao 1.5 sene kiralik. Üstüne bir tane de kanat ekledik mis gibi kadro olurdu.

AMA LANET OLASI YABANCI SINIRI BU KADROYU KURMAMIZA IZIN VERMIYOR

2 Yil Sonra yine Savunma sikinti yasacagiz...Vidic 32 , Terry 33 , Sagna 30

Tabi kii cok tercübeli ve kisa zaman icin basari getericekler...ama 2 sene sonra sikintlar yineden basliyor

Beyler yanlış anlamayın. Ben Telles'in alınmasına karşı değilim. Hatta bana kalsa her zaman Telles, Bruma, Hajrovic gibi adamların alınmasını isterim. Ama şu anda belki de en kritik bölgemiz sol bek ve oraya hazır bir oyuncu almak daha mantıklı olur. Çünkü Telles'e vereceğimiz para az bi para değil. 6.5 milyona daha üstün oyuncular alınabilir.

Beyler yanlış anlamayın. Ben Telles'in alınmasına karşı değilim. Hatta bana kalsa her zaman Telles, Bruma, Hajrovic gibi adamların alınmasını isterim. Ama şu anda belki de en kritik bölgemiz sol bek ve oraya hazır bir oyuncu almak daha mantıklı olur. Çünkü Telles'e vereceğimiz para az bi para değil. 6.5 milyona daha üstün oyuncular alınabilir.

Haci parasinda degil yonetim sadece suanda 1 ay icinde full para bir kerede odenecek olmasi ..

Her mesajında paragraf paragraf yazıp, transferleri ve onların olası maliyetlerine kadar hesaplayan arkadaşlara saygım sonsuz.Nasıl uğraşıyorsunuz abi ya :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt